ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σανμαρτεάν: "Προτεραιότητα μου το εξωτερικό"

Albania's Migjen Basha, center, looks the ball as Romania's Lucian Sanmartean, left, goes for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Albania's Migjen Basha, center, looks the ball as Romania's Lucian Sanmartean, left, goes for the ball during the Euro 2016 Group A soccer match between Romania and Albania at the Grand Stade in Decines-­Charpieu, near Lyon, France, Sunday, June 19, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση της επόμενης ομάδας της καριέρας του και τόνισε πως προτεραιότητα του είναι να παίξει στο εξωτερικό.

Μπορεί πλέον να έχει φτάσει στα 37του χρόνια, όμως ο Λουτσιάν Σανμαρτεάν δεν το βάζει κάτω. Ο 37χρονος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πέρασε από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού την τετραετία (2003-07), έχει μείνει ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι.

Η τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Τααβουν στη Σαουδική Αραβία και στη έπειτα από κόντρα που είχε με τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας αποχώρησε.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, όμως τελικά δεν θα το πράξει. Τουλάχιστον, αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του στη Ρουμανία. "Έκανα ένα διάλειμμα, αλλά μου έλειψε το ποδόσφαιρο και πήρα την απόφαση να επιστρέφω. Η Βολουντάρι μου έδωσε την ευκαιρία να προπονηθώ ξανά και αυτό ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα. Υπάρχουν 3-4 παίκτες της ηλικίας μου και υπάρχει ένα ευχάριστο κλίμα. Σκέφτηκα να προσπαθήσω ξανά, αφού είπα ότι εάν μπορούν εκείνοι να παίζουν ακόμα τότε μπορώ και εγώ. Ήθελα να το δοκιμάσω. Οι προπονήσεις πάνε καλά.

Είμαι σε επαφές με κάποιες ομάδες του εξωτερικό. Είχα εξηγήσει από την αρχή ότι προτεραιότητα μου είναι να αγωνιστώ στο εξωτερικό εάν έχω αυτή τη δυνατότητα. Είναι προτεραιότητα μου. Θέλω να παίξω εκεί γιατί είναι σημαντικό για εμένα το οικονομικό κομμάτι. Η Βολουντάρι μου έχει μία ανοικτή πρόταση για να παίξω και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό" τόνισε ο Ρουμάνος στο Digi Sport.

Photo Credits: AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ