ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαμ Μόργκαν, ο 17χρονος personal shopper της ελίτ του ποδοσφαίρου

Σαμ Μόργκαν, ο 17χρονος personal shopper της ελίτ του ποδοσφαίρου

Είναι 17 ετών, άριστος σε μαθηματικά, οικονομικά και ψυχολογία και πουλάει ρούχα από το σπίτι των γονιών του σε παίκτες όπως ο Πογκμπά, ο Αγκουέρο, ο Εζίλ. (PHOTOS).

Ο Σαμ Μόργκαν γεννήθηκε στο Λονδίνο, είναι 17 ετών και πουλάει είδη ένδυσης σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές της Premier League. Η επιχειρηματική του προσπάθεια ονομάζεται SM creps. Μέσω ενός δικτύου που έχει ανακαλύψει, βρίσκει ρούχα εταιρειών όπως "Balenciaga", "Fear of God", "Amiri" και "Gucci " και τα πουλά στην ελίτ του ποδοσφαίρου.

Ο Μόργκαν, φίλος της Άρσεναλ, άριστος στα μαθηματικά, στα οικονομικά και στην ψυχολογία, συνεργάζεται με παίκτες όπως ο Πολ Πογκμπά, ο Μεσούτ Εζίλ, ο Κάιλ Γουόκερ, ο Κέβιν Ντε Μπράινε και ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο Μόργκαν χτύπησε αρχικά την... πόρτα του Κόεν Μπράμαλ, 22χρονου αριστερού μπακ που ανήκει στην Άρσεναλ και παίζει δανεικός στη Μπέρμιγχαμ, ο οποίος έκανε την αρχή για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Λίγες μέρες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 17χρονος δέχτηκε FaceTime call από τον Πογκμπά, ο οποίος του σύστησε τον Μπεντζαμίν Μεντί.

Αξιοσημείωτο ότι η επιχείρησή του έχει στηθεί στο σπίτι των γονιών του, στο Λονδίνο. Μετά από κάθε αγορά βγαίνει και η σχετική φωτογραφία του Μόργκαν με τον κάθε ποδοσφαιριστή μέσα στην οικία του. Η λίστα με τους παίκτες που συνεργάζεται αυξήθηκε κατά πολύ μετά το online παιχνίδι Fortnite, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ένας πελάτης με μία μόνο αγορά μπορεί να του αφήσει 24.000 ευρώ. "Ένας από τους παίκτες της Άρσεναλ με τους οποίους συνεργάζομαι με πήγε για γεύμα στα γενέθλιά μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν τους βλέπω πια ως σταρς" δήλωσε ο Σαμ Μόργκαν στο "Bleacher Report".





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ