ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαλάχ για Ουάρντα: "Όχι σημαίνει όχι, σεβασμός στις γυναίκες"

Egypt's Mohamed Salah celebrates defeating Congo during the 2018 World Cup group E qualifying soccer match at the Borg El Arab Stadium in Alexandria, Egypt, Sunday, Oct. 8, 2017. Egypt won 2-1. (AP Photo/Nariman El-Mofty)
Egypt's Mohamed Salah celebrates defeating Congo during the 2018 World Cup group E qualifying soccer match at the Borg El Arab Stadium in Alexandria, Egypt, Sunday, Oct. 8, 2017. Egypt won 2-1. (AP Photo/Nariman El-Mofty) AP PHOTO/NARIMAN EL-MOFTY

Ο Σαλάχ με δύο Tweet σχολίασε τα όσα συμβαίνουν με τον Ουάρντα και την απόφαση της Αιγύπτου να τον καρατομήσει από την εθνική. Ο σταρ της Λίβερπουλ στάθηκε στο σεβασμό απέναντι στις γυναίκες και τη 2η ευκαιρία.

Ο Αμρ Ουάρντα τελείωσε από την εθνική Αιγύπτου εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός του σε ροζ σκάνδαλο και ο ηγέτης, σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα με δύο "τιτιβίσματα" που αφορούν τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά και τις δεύτερες ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, ο "Φαραώ" έγραψε στο πρώτο του Tweet: "Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό. 'Oχι' σημαίνει 'όχι'. Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν οι ιερά. Πιστεύω, επίσης, ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να στέλνονται κατευθείαν στην γκιλοτίνα, που είναι η πιο εύκολη διαφυγή".

Όσον αφορά στο δεύτερο ποστάρισμα του Μο Σαλάχ σε αυτό σημείωσε τα εξής: "Πρέπει να πιστέψουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγούμε και να εκπαιδεύουμε. Ο παραγκωνισμός δεν είναι η απάντηση".

Αξίζει να σημειωθεί πως Ουάρντα και Σαλάχ διατηρούν καλές σχέσεις και συχνά πυκνά όταν βρίσκονται με την εθνική ομάδα φωτογραφίζονται και δημοσιεύουν τις στιγμές τους στα social media. Όσον αφορά στον Αμρ, πέραν από την Αίγυπτο που τον έχουν αποκλείσει είναι άγνωστο ποιο θα είναι το μέλλον του και στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η Η Merhan Keller, μοντέλο στην Αίγυπτο, κατήγγειλε δημόσια ότι παρενοχλήθηκε με ερωτικά μηνύματα στο instagram από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020) και αυτόν της Μπράγκα, αλλά και από τους Αϊμάν Ασράφ και Μαχμούντ Αλ Ουένς.

Η Keller, μάλιστα, ανέβασε στον λογαριασμό της με screen shots τα μηνύματα που δέχτηκε, προκαλώντας σάλο.

Σαλάχ για Ουάρντα: "Όχι σημαίνει όχι, σεβασμός στις γυναίκες"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ