ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρωσία: Επτάρα πριν τον ΠΑΟΚ η Κράσνονταρ

Ρωσία: Επτάρα πριν τον ΠΑΟΚ η Κράσνονταρ

Η Κράσνονταρ λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Champions League επικράτησε με 7-2 κόντρα στην Χίμκι. (VIDEO)

Σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Κράσνονταρ λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του Champions League. Για το πρωτάθλημα της Ρωσίας η αντίπαλος του Δικεφάλου επικράτησε με 7-2 κόντρα στην Χίμκι η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Κράσνονταρ προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός, πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, νικήθηκε αρχικά από τον Λαντράτοβ σε εκτέλεση πέναλτι, όμως στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κλάεσον έκανε το 2-0 στο 23', για να μειώσει ο Κοριάν στο 27'. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 42' έκανε το 2-2, αλλά και πάλι ο Κλάεσον έδωσε προβάδισμα στην Κρασνοντάρ με την συμπλήρωση 45 λεπτών παιχνιδιού.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικό μονόλογος για τους γηπεδούχους οι οποίοι πέτυχαν άλλα τέσσερα γκολ. Ο Φιλένα στο 52', ο Καμπελά στο 62', ο Ούτκιν στο 74' και ο Σουλεϊμάνοφ στο 89' διαμόρφωσαν το τελικό 7-2.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 22 Σεπτεμβρίου η Κράσνοντας θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα των playoffs του Champions League, ενώ το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στις 30 του ίδιου μήνα στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος έχει παρελθόν και με την Κράσνονταρ, την οποία αντιμετώπισε στη φάση των ομίλων του Europa League της περιόδου 2015-16. Στην Τούμπα το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Ρωσία στο παλιό γήπεδο της Κράσνονταρ με 2-1.

ΤΑ PLAYOFFS ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE:

Μονοπάτι πρωταθλητών

Σλάβια Πράγας - Μίντιλαντ

Μακάμπι Τελ ΑΒίβ - Ζάλτσμπουργκ

Ολυμπιακός - Ομόνοια

Μόλντε - Φερεντσβάρος

Μονοπάτι μη πρωταθλητών

Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ

Γάνδη - Ντινάμο Κιέβου

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την επτάρα της Κράσνονταρ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ