ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρούνεϊ: "Ο Ρονάλντο είναι φίλος μου, αλλά διαλέγω τον Μέσι"

Manchester United's Wayne Rooney, left, and Barcelona's Lionel Messi during the UEFA Champions League final soccer match between Manchester United and Barcelona in Rome, Wednesday May 27, 2009. (AP Photo/Luca Bruno)
Manchester United's Wayne Rooney, left, and Barcelona's Lionel Messi during the UEFA Champions League final soccer match between Manchester United and Barcelona in Rome, Wednesday May 27, 2009. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πήρε θέση στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο, επιλέγοντας αναπάντεχα τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και όχι τον πρώην συμπαίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φίλο του, Κριστιάνο.

Το δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα που έχει αναδείξει ποτέ ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ορκισμένοι εχθροί και φανατικοί θαυμαστές των δύο σούπερ σταρ, οι οποίοι έχουν γράψει ξεχωριστή ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και θεωρείται δεδομένο πως τα κατορθώματά τους θα μνημονεύονται για πάντα.

Αυτή τη φορά ήταν σειρά του Γουέιν Ρούνεϊ να πάρει θέση στο δίλημμα, με την επιλογή του να προκαλεί συζητήσεις, αφού μέσω άρθρου στους " Times" τάχθηκε υπέρ του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και όχι του πρώην συμπαίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φίλου του, Κριστιάνο.

"O Ρονάλντο δεν είχε επικεντρωθεί στα γκολ όταν αρχίσαμε να παίζουμε μαζί, αλλά μπορούσες να καταλάβεις ότι ήθελε να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Μέσω της προπόνησης, έγινε παραγωγικός. Ο Κριστιάνο έχει γίνει ένας απίστευτος σκόρερ και είναι, δίχως αμφιβολία, μαζί με τον Μέσι οι δύο καλύτεροι παίκτες που έχουμε δει ποτέ.

Όμως, παρότι ο Κριστιάνο είναι φίλος μου, θα διαλέξω τον Μέσι. Για τον ίδιο λόγο που λάτρευα να παρακολουθώ τον Τσάβι και τον Σκόουλς: είναι τα διαφορετικά πράγματα που προσφέρει στο παιχνίδι του ο Μέσι. Αναφέρομαι στην ψυχραιμία που βγάζει στο παιχνίδι του. Δεν θυμάμαι τον Μέσι να έχει σκοράρει όταν χτυπάει με δύναμη την μπάλα. Απλά τη 'χαϊδεύει' και το κάνει να φαίνεται τόσο εύκοο.

Από την άλλη, ο Ρονάλντο είναι αδίστακτος μέσα στην περιοχή, ένας πραγματικός killer. Όμως, ο Μέσι θα σε βασανίσει πριν σε σκοτώσει. Με τον Μέσι έχεις την εντύπωση πως το διασκεδάζει περισσότερο. Αυτοί οι δύο έχουν αλλάξει πλήρως τα δεδομένα στο σκοράρισμα και δεν πιστεύω πως θα μπορέσει να τους φτάσει κάποιος στο μέλλον".

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ