ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόουζ: "Κάποιοι έκλαιγαν όταν χάσαμε τον τίτλο"

Ρόουζ: "Κάποιοι έκλαιγαν όταν χάσαμε τον τίτλο"

Ο Ντάνι Ρόουζ αποκάλυψε το ψυχολογικό ξέσπασμα των συμπαικτών του στην Τότεναμ, μετά την απώλεια του τίτλου της Premier League την περσινή σεζόν.

Η ισοπαλία μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ στο Στάμφορντ Μπριτζ την περασμένη σεζόν (2-2), αποτέλεσε την επικύρωση της κατάκτησης του τίτλου της Premier League από τη Λέστερ. Όπως αναμενόταν, το ενδιαφέρον του κοινού επικεντρώθηκε στους ξέφρενους πανηγυρισμούς στην πλευρά της πρωταθλήτριας, ωστόσο στην αντίπερα όχθη τα συναισθήματα ήταν αντιστρόφως ανάλογα.

Αυτό τουλάχιστον ήρθε να αποκαλύψει σήμερα (22/11), περίπου έξι μήνες αργότερα, ο Ντάνι Ρόουζ, δηλώνοντας ότι το ψυχολογικό σοκ που υπέστησαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν έχει ξεπεραστεί πλήρως κι ενώ απόψε (22/11, 21:45) αντιμετωπίζουν τη Μονακό στη Γαλλία, σε ένα ματς που θα κρίνει τη συνέχεια της φετινής ευρωπαϊκής τους πορείας.

"Το συναίσθημα μετά από εκείνο το αποτέλεσμα με την Τσέλσι, είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να νιώσω ποτέ ξανά. Κάποιοι ήταν πολύ αναστατωμένοι, έκλαιγαν μέσα στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Είναι ένα συναίσθημα που δεν θέλουμε να νιώσουμε ξανά σαν ομάδα.

Ελπίζω όλοι να έμαθαν από αυτό και θα προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο φέτος. Έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για πολλά χρόνια προκειμένου να πάρουμε αυτήν την ευκαιρία και ξέρουμε ότι αν δεν κερδίσουμε, πιθανότατα θα μείνουμε εκτός διοργάνωσης".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ