ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο VS Μέσι: Η μάχη των χατ τρικ

Ρονάλντο VS Μέσι: Η μάχη των χατ τρικ

Μεγάλη μάχη δίνουν Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι και στην ειδική κατηγορία των χατ τρικ με τη διαφορά τους να έχει μειωθεί σημαντικά.

Το βράδυ της Κυριακής ο Λιονέλ Μέσι έδωσε ακόμα μία σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Λεβάντε με 5-0. Ο Αργεντινός είχε ανάμειξη και στα πέντε τέρματα των Καταλανών πετυχαίνοντας τα τρία εξ αυτών και δίνοντας δύο ασίστ.

Έτσι, ο Μέσι έφτασε τα 50 γκολ σε 53 αγώνες μέσα στο 2018, ενώ έχει και 26 ασίστ. Την ίδια ώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε 50 ματς έχει πετύχει 46 τέρματα και έχει δώσει 13 ασίστ κατά τη διάρκεια του έτους.

Επιπρόσθετα, ο Μέσι με το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στη Λεβάντε έφτασε τα 49 στην καριέρα του μειώνοντας τη διαφορά του από τον Πορτογάλο που έχει 51. Η βασική διαφορά των δύο είναι πως ο Αργεντινός έχει φτάσει τα 49 χατ τρικ και στα 36 εξ αυτών δεν έχει σκοράρει με πέναλτι.

Αντίθετα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ολοκληρώσει την επίτευξη ενός χατ τρικ πετυχαίνοντας τουλάχιστον ένα γκολ με πέναλτι τις 25 από τις 51 φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ