ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Θα ήθελα το αριστερό πόδι του Μέσι"

Ρονάλντο: "Θα ήθελα το αριστερό πόδι του Μέσι"

Ο Μέσι θα άλλαζε τις χρυσές μπάλες για το Μουντιάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήθελε το αριστερό πόδι του Αργεντινού και ο Νεϊμάρ ένα πόδι από τον καθένα! Οι τρεις άσοι χαλαροί στην κοινή συνέντευξη πριν το γκαλά της FIFA

Οι τρεις διεκδικητές της "Χρυσής Μπάλας", λίγες ώρες πριν φορέσουν τα κουστούμια τους για το γκαλά της FIFA έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου, στην οποία ουσιαστικά ο ένας εκθείαζε τον άλλο.

"Το αριστερό πόδι του Μέσι είναι πολύ καλό, θα ήθελα να το έχω", τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ ο Νεϊμάρ ανέφερε θα ήθελε να έχει ένα πόδι από τον Αργεντινό και ένα από τον Πορτογάλο!

Όταν ο Λιονέλ Μέσι ρωτήθηκε αν θα χάριζε τις "Χρυσές Μπάλες" που έχει κατακτήσει (φτάνει τις 5 αν την πάρει φέτος) για την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή, είπε: "Δύσκολη ερώτηση. Προφανώς το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ό,τι σπουδαιότερο μπορείς να κατακτήσεις, έτσι θα επιλέξω αυτό".

Την αρχή στις δηλώσεις την έκανε ο Νεϊμάρ και ουσιαστικά έδειξε δεν τρέφει καμία ελπίδα για να κατακτήσει την "Χρυσή Μπάλα". Τόνισε πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στην 3άδα μαζί με Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο και πως ελπίζει να ξαναβρεθεί εκεί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για ένα ξεχωριστό βραβείο, το οποίο θέλει πολύ δουλειά όλο το χρόνο για να το κατακτήσεις. Τόνισε πολύ χαρούμενος που για 8η φορά είναι στην 3άδα και απέφυγε να μιλήσει για νίκη απόψε, αναφέροντας απλά πως πως του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο και να σπάει ρεκόρ.

Ο Μέσι πήρε τον λόγο και συμφώνησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πόσο όμορφο είναι να βρίσκεσαι σε αυτό το γκαλά και εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πόσο σπουδαία ήταν η περσινή χρονιά, στην οποία κατέκτησε τα πάντα με την Μπαρτσελόνα, χάρη στην δουλειά που έκανε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ένας φίλαθλος από τα social media ρώτησε τον Ρονάλντο για το Νο7: "Όταν πήγα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζήτησα το 28, αλλά ο Φέργκιουσον είπε "όχι, το 7 θα πάρεις". Φοβόμουν λίγο, καθώς αυτήν την φανέλα είχε ο Μπέκαμ. Από τότε είναι ο αγαπημένος τους αριθμός. Όλα όσα έχω έχουν να κάνουν με το Νο7".

Ο Μέσι για τον Νεϊμάρ είπε πως δεν είναι κανενός διάδοχος, θα μείνει ο εαυτός του που είναι σπουδαίος και μπορεί να κάνει τα πάντα, αφού εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Ο Νεϊμάρ από την άλλη είπε και αυτός πόσο πόσο καλός άνθρωπος είναι ο Μέσι και πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ