ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο σε Ντε Λιχτ: "Έρχεσαι στη Γιουβέντους;"

Ρονάλντο σε Ντε Λιχτ: "Έρχεσαι στη Γιουβέντους;"

Τα σενάρια θέλουν τον Ματάις Ντε Λιχτ να βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους και ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον ρώτησε για το μέλλον του. (VIDEO)

Ο τελικός του Nations League ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ολλανδία είχε μόλις τελείωσει και οι παίκτες των δύο ομάδων αντάλλασσαν τις καθιερωμένες χειραψίες. Τότε ο Ματάις Ντε Λιχτ δέχτηκε την πιο απροσδόκητη ερώτηση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον πλησίασε και τον ρώτησε εάν έχει υπογράψει στη Γιουβέντους.

Ο Ντε Λιχτ δεν κατάλαβε αμέσως τι τον ρώτησε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όμως το συμβαν έγινε αντιληπτό από τους δημοσιογράφους. Μετά το τέλος του αγώνα οι Ολλανδοί ρώτησαν τον 19χρονο αμυντικό για το διάλογο που είχαν με τον μπακ του Άγιαξ να απαντά: "Στην αρχή δεν τον κατάλαβα. Με έπιασε λίγο απροετοίμαστο, εξεπλάγην και γι’ αυτό χαμογέλασα. Όμως δεν απάντησα. Μετά από το ματς που είχαμε χάσει μόνο αυτό δεν είχα στο μυαλό μου"

Φυσικά, όλα τα παραπάνω αφορούν το μέλλον του Ματάις Ντε Λιχτ. Τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα θέλουν τη Γιουβέντους να έχει πάρει προβάδισμα στην απόκτησή του προσφέροντας 50 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το σύντομο τετ α τετ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Ντε Λιχτ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ