ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο σε Μέσι: "Εγώ τη Χρυσή Μπάλα"

Portuguese soccer player Ronaldo, left, shakes hands wit Argentinian soccer player Lionel Messi during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Portuguese soccer player Ronaldo, left, shakes hands wit Argentinian soccer player Lionel Messi during the The Best FIFA 2017 Awards at the Palladium Theatre in London, Monday, Oct. 23, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Λιονέλ Μέσι και τον ενημέρωσε πως αυτός θα κερδίσει την Χρυσή Μπάλα (ο Πορτογάλος δηλαδή), με τον Αργεντινό να του δίνει συγχαρητήρια

Δύο μέρες πριν "κυκλοφόρησε" φωτογραφία με το υποτιθέμενο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού, "France Football", σύμφωνα με το οποίο ο Λιονέλ Μέσι κερδίζει τη "Χρυσή Μπάλα" για το 2017.

Ο Πορτογάλος, ο οποίος είχε πάρει στις 23/10 το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του πλανήτη από τη FIFA, έχει άλλη ενημέρωση και σύμφωνα με τις πληροφορίες πήρε τηλέφωνο τον Αργεντινό!

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως ο Ρονάλντο έμαθε πως αυτός θα κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα" και ενημέρωσε τηλεφωνικά τον Μέσι, ο οποίος μάλιστα του έδωσε συγχαρητήρια.

Αν τελικά γίνει αυτό, ο CR7 θα φτάσει τις πέντε κατακτήσεις, όσες έχει και ο Λιονέλ Μέσι, ενώ ο τελευταίος που πήρε το βραβείο πριν από αυτούς τους δύο είναι ο Κακά της Μίλαν το 2007.

AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ