ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρονάλντο: "Δεν είμαι υποκριτής, χαίρομαι γι' αυτό το γεγονός"

Portugals Pizzi controls the ball during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal, Tuesday, March 28 2017. (AP Photo/Armando Franca)
Portugals Pizzi controls the ball during the international friendly soccer match between Portugal and Sweden at the dos Barreiros stadium in Funchal, Madeira island, Portugal, Tuesday, March 28 2017. (AP Photo/Armando Franca) AP

Ενθουσιασμένος παρουσιάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τη μετονομασία του αεροδρομίου της Μαδέιρα, αλλά και την προτομή, η οποία είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο (PHOTOS).

Θέμα συζήτησης έχει γίνει η προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία αποκαλύφθηκε την Τετάρτη (29/3) στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα και δεν μοιάζει ιδιαιτέρως (για το πούμε κομψά) με τον Πορτογάλο σούπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο Twitter για να σχολιάσουν την εν λόγω εικόνα, αλλά αυτό δεν έδειξε να πτοεί τον 32χρονο, ο οποίος υποστήριξε ότι η μετονομασία του αεροδρομίου από "Aeroporto da Madeira" σε "Aeroporto Cristiano Ronaldo", αλλά και η προτομή είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή είναι μεγάλη τιμή για μένα. Δεν είμαι υποκριτής. Εννοώ αυτό που λέω. Γνωρίζω ότι αρκετοί άνθρωποι δεν συμφωνούν με αυτή την απόφαση. Μάλιστα, κάποιοι βρίσκονται σήμερα (29/3) εδώ, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει. Άλλωστε έχουμε δημοκρατία. Θα προσπαθώ πάντα να φέρομαι με σεβασμό στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδέιρα", τόνισε ο άσος των "μερένγκες".

Επίσης, μετά το τέλος της τελετής ανέβασε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει εκείνους που μετονόμασαν το αεροδρόμιο της Μαδέιρα προς τιμήν του. "Είναι χαρά και τιμή που το όνομά μου δόθηκε στο αεροδρόμιο της Μαδέιρα. Είμαι υπερήφανος γι' αυτό το γεγονός", έγραψε χαρακτηριστικά.

AP Photo/Armando Franca



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ