ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροναλντίνιο: "Ο Νεϊμάρ θα πετύχει σε κάθε πρωτάθλημα στον κόσμο"

Alegria de Ronaldinho durante el partido
Alegria de Ronaldinho durante el partido ALEGRIA DE RONALDINHO DURANTE EL PARTIDO

Ο Ροναλντίνιο μίλησε σε αγγλική ιστοσελίδα και υποστήριξε πως ο Νεϊμάρ μπορεί να κάνει καριέρα σε κάθε πρωτάθλημα του κόσμου.

Μετά τις δηλώσεις του πατέρα του Νεϊμάρ πως ο παίκτης ίσως φύγει από τη Μπαρτσελόνα αν συνεχιστούν τα προβλήματα με την εφορία, ήρθε ο Ροναλντίνιο να τονίσει σε δηλώσεις του στη Daily Mirror πως ο νεαρός Βραζιλιάνος αστέρας μπορεί να σταθεί επαρκώς σε κάθε πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα είπε: "Μπορεί και θα πετύχει σε κάθε πρωτάθλημα στον κόσμο. Φυσικά υπάρχει και η περίοδος προσαρμογής αλλά όταν έχεις τέτοιες ικανότητες μπορείς να πετύχεις παντού". Όσο για τις φήμες που θέλουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καταθέτει πρόταση για τον παίκτη απάντησε διπλωματικά λέγοντας: "Δεν μπορείς να πετύχεις εύκολα στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά ναι το πιστεύω ότι θα πετύχαινε εκεί".

Στην συνέχεια ρώτησαν τον Ρόνι αν τον εξέπληξε η αγωνιστική έκρηξη του Νεϊμάρ: "Δεν με εξέπληξε καθόλου. Ακόμα και όταν ήταν παιδί ήταν εμφανές το ταλέντο του. Στην ηλικία που είναι πιστεύω ότι θα γίνεται όλο και καλύτερος".

Στο τέλος της συνέντευξης τόνισε πως: "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τον αφήσει η Μπαρτσελόνα να φύγει αλλά αν γίνει αυτό είμαι σίγουρος πως θα γίνει μεταγραφή ρεκόρ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ