ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροναλντίνιο και Ρικέλμε ζήτησαν να παίξουν για τη Σαπεκοένσε

Ροναλντίνιο και Ρικέλμε ζήτησαν να παίξουν για τη Σαπεκοένσε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο ο Ροναλντίνιο όσο και ο Ρικέλμε ζήτησαν να παίξουν δωρεάν για τη Σαπεκοένσε.

Μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων έκαναν -σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα- ο Ροναλντίνιο και ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε. Οι δυο τους ουσιαστικά έχουν αποχωρήσει από τα γήπεδα ωστόσο ετοιμάζονται για την επιστροφή τους για μία και μόνο ομάδα.

Αυτή είναι η Σαπεκοένσε η πρωταθλήτρια Βραζιλίας, η οποία έχασε τα περισσότερα μέλη της στο αεροπορικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 71 ανθρώπους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι δύο ποδοσφαιριστές ενημέρωσαν τη διοίκηση της ομάδας ότι θέλουν να επανέλθουν στα γήπεδα, για να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας της Βραζιλίας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη των θυμάτων της.

Μάλιστα, προτίθεται να το κάνουν για τουλάχιστον ένα χρόνο χωρίς να ζητήσουν χρήματα. Ειδικά ο Ροναλντίνιο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει και για περισσότερα χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη αρκετές ομάδες από τη Λατινική Αμερική έχουν προσφερθεί να δώσουν δανεικούς παίκτες στην Σαπεκοένσε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ