ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμπι Γουίλιαμς: "Μισούσα τη Λίβερπουλ και την ερωτεύτηκα την τελευταία δεκαετία"

Ρόμπι Γουίλιαμς: "Μισούσα τη Λίβερπουλ και την ερωτεύτηκα την τελευταία δεκαετία"

Απολαυστική συνέντευξη του Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος μίλησε για τη λατρεία του για το ποδόσφαιρο, για το πώς έγινε οπαδός της Πορτ Βέιλ, για την "επένδυση" στην ομάδα, για την αγάπη του στη Λίβερπουλ και την ψύχωσή του με το Football Manager.

Ο 45χρονος Ρόμπι Γουίλιαμς είναι από τους κορυφαίους τραγουδιστές των τελευταίων δεκαετιών στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο Άγγλος καλλιτέχνης τυγχάνει όμως να είναι και εραστής του ποδοσφαίρου. Αθεράπευτα ερωτευμένος με την στρογγυλή θέα, πήγε για πρώτη φορά στα γήπεδα όταν ήταν ενός έτους και από τότε... κόλλησε το μικρόβιο.

Σε μια απολαυστική συνέντευξή του γεμάτη ατάκες, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και αναφέρθηκε σε ένα κάρο θέματα αναφορικά με το ποδόσφαιρο και το πόσο πολύ έχει επηρεάσει τη ζωή του. Ως τυπικός Άγγλος, δεν θα μπορούσε να μην αγαπάει το άθλημα, έστω και αν επαγγελματικά τον κέρδισε η μουσική, αποτελώντας μια εμβληματική μορφή και όχι άδικα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως ήθελε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο πιο σοβαρά, όμως δεν ήταν τόσο καλός για να προχωρήσει σε πιο επαγγελματικά μονοπάτιά και εντέλει εντάχθηκε σε μια ανδρική μπάντα, ξεκινώντας το... ταξίδι του στη μουσική, το οποίο συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Μεταξύ άλλων, ο Ρόμπι Γουίλιαμς ανέφερε πως πήγε ενός έτους για πρώτη φορά στο γήπεδο και τρόμαξε με την ατμόσφαιρα που αντίκρισε τότε, ενώ μικρός είχε μεγάλη συμπάθεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πρώτος αγώνας που είδε, ήταν της Στόουκ, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη του αγάπη για την Πόρτ Βέιλ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα.

Όταν, δε, ρωτήθηκε για τα χρήματα που έβαλε στην ομάδα, απάντησε πως δεν ήταν επένδυση, διότι αυτό θα προϋπέθετε ότι θα υπήρχε και η προοπτική του κέρδους, αλλά ουσιαστικά... έδωσε τα χρήματά του, χωρίς να πάρει τίποτα πίσω. Βέβαια, τόνισε πως σήμερα η Πορτ Βέιλ βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.

Η κορυφαία στιγμή του που θυμάται με την ομάδα, ήταν μια νίκη απέναντι στην Τότεναμ, ενώ αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος με τη Λίβερπουλ την τελευταία δεκαετία, αν και στα 80ς τη μισούσε. Επίσης, είπε πως δεν αντέχει όταν σταματούν τα πρωταθλήματα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Για τον ίδιο είναι αβάσταχτο το κενό μέχρι την επανέναρξη των συλλογικών αγώνων. Σα να του παίρνεις τη ζωή του, πέφτει σε κατάθλιψη...

Μένοντας στο Λος Άντζελες, ο 45χρονος είπε πως βλέπει πολλά περισσότερα παιχνίδια της Premier League στην τηλεόραση απ' ό,τι βλέπουν στην Αγγλία. Τέλος, είπε ότι έχει ψύχωση με το Football Manager, έχει φτιάξει τη δική του ομάδα, έχει και παίκτη με τ' όνομά του και τα στατιστικά του είναι εξαιρετικά.

Απολαύστε τον Ρόμπι Γουίλιαμς:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ