ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρομπέρτο Κάρλος: "Καλύτερος όλων ο Νεϊμάρ"

Ρομπέρτο Κάρλος: "Καλύτερος όλων ο Νεϊμάρ"

Ο Ρομπέρτο Κάρλος πήρε θέση για το ποιον θεωρεί καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Νεϊμάρ.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει ο λαός μας και στην περίπτωση του Ρομπέρτο Κάρλος φαίνεται να ταιριάζει γάντι. Την ώρα που οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι τσακώνονται για το ποιος είναι καλύτερος, ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εκείνος έχει διαφορετικοί άποψη.

Σύμφωνα με τον προπονητή πια Ρομπέρτο Κάρλος ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ένας συμπατριώτης του.

"Ο κόσμος συζητά για το εάν ο Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος, αλλά για μένα είναι ο Νεϊμάρ" είπε αρχικά σε δηλώσεις του. Στη συνέχεια όμως διαχώρισε τον Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα από εκείνον της Βραζιλίας.

"Στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ αποδίδει καλύτερα σε σχέση με την εθνική Βραζιλίας αφού έχει καλύτερους συμπαίκτες. Η Βραζιλία φτιάχνει την ομάδα που θα συμμετάσχει στο επόμενο Κόπα Αμέρικα. Ο Νεϊμάρ που βλέπουμε στην Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη εκδοχή του. Είναι μεγάλη ευθύνη για αυτόν το να είναι ο ηγέτης της Βραζιλίας. Στην Μπαρτσελόνα έχει δίπλα του τον Μέσι και τον Σουάρες κάτι που τον κάνει να αισθάνεται πιο άνετα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ήδη αρκετοί έχουν αρχίσει να διαφωνούν με τον Ρομπέρτο Κάρλος.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ