ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρομπέρτο Κάρλος: "Είχα συμφωνήσει με τον Αμπράμοβιτς"

Real Madrid Brazilian player Roberto Carlos celebrates after scoring the fourth goal against Zaragoza during their Copa del Rey semi-final, second leg, soccer match in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 14, 2006. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid Brazilian player Roberto Carlos celebrates after scoring the fourth goal against Zaragoza during their Copa del Rey semi-final, second leg, soccer match in Madrid, Spain, Tuesday, Feb. 14, 2006. (AP Photo/Bernat Armangue) ASSOCIATED PRESS

Ο Ρομπέρτο Κάρλος αποκάλυψε ότι είχε συμφωνήσει με την Τσέλσι το 2007 όμως τελικά πήγε στη Τουρκία για την Φενέρμπαχτσε.

Το καλοκαίρι του 2007 ο Ρομπέρτο Κάρλος ολοκλήρωσε την παρουσία του στη Ρέαλ Μαδρίτης μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας.

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος μπακ σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι εκείνο το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να μετακομίσει στην Τσέλσι.

"Είχα μιλήσει με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, τα είχαμε βρει, υπήρχε συμφωνία, το μοναδικό που απέμενε ήταν να υπογράψουμε τα συμβόλαια όμως στο τέλος κάτι χάλασε και αυτό δεν έγινε ποτέ!

Κάτι προέκυψε με τους δικηγόρους και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η μεταγραφή. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα κατάφερνα μια χαρά στην Premier League γιατί μου ταίριαζε το αγγλικό ποδόσφαιρο" είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.

Τελικά, ο Ρομπέρτο Κάρλος επέλεξε να πάει στην Φενέρμπαχτσε όπου και παρέμεινε για άλλα τρία χρόνια πριν επιστρέψει στη Βραζιλία για χάρη της Κορινθιας. Στη συνέχεια πήγε στην Ανζί στη Ρωσία και μετά από τρία χρόνια απραξίας αγωνίστηκε στο Δελχί με τους Dynamos οι οποίοι είναι και η τελευταία του ομάδα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ