ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμπεν: Σκέφτεται πρόταση από ομάδα της Ιαπωνίας

Bayern midfielder Arjen Robben celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group E soccer match between FC Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern midfielder Arjen Robben celebrates after scoring the opening goal during the Champions League group E soccer match between FC Bayern Munich and Benfica Lisbon in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 27, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Σύλλογος από την Ιαπωνία φέρεται να έχει προσεγγίσει μάνατζερ του Ρόμπεν και να έχει ξεκινήσει επαφές μαζί του για να αποκτήσει τον 35χρονο Ολλανδό μέσο.

Μπορεί το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ολλανδία να φάνταζε ως το πιο πιθανό σενάριο για τον Άριεν Ρόμπεν ενόψει της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του με την Μπάγερν το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο όσο περνά ο καιρός τόσο αυξάνονται και οι μνηστήρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "yahoo" ο 35χρονος Ολλανδός μέσος προσέλαβε μάνατζερ ο οποίος έχει καλές άκρες με ομάδες από την Ασία.

Έτσι, ήδη έχει δεχτεί κρούσεις από συλλόγους της Κίνας και της Σαουδικής Αραβίας. Βέβαια, ο πιο σημαντικός μνηστήρας φέρεται να προέρχεται από την Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, η Tokyo FC θέλει να αποκτήσει ένα σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της είναι αυτό του Ρόμπεν.

Μάλιστα, ο Ολλανδός φέρεται να είναι ενήμερος και να είναι θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ