ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα: Τζέκο και χρήματα για Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, Group B soccer match between Inter Milan and PSV Eindhoven, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι επανέρχεται στο προσκήνιο για τη Ρόμα, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει τον Έντιν Τζέκο ως αντάλλαγμα, καθώς και ένα σημαντικό ποσό για να αποσπάσει το "ναι" της Ίντερ.

Ο Μάουρο Ικάρντι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ίντερ, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε ενόψει της νέας σεζόν, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε καν στην αποστολή των "νερατζούρι" για τα φιλικά προετοιμασίας. Οι διοικούντες την ιταλική ομάδα περιμένουν προσφορές για τον Ιταλό στράικερ, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και δεν είναι διατεθειμένοι να τον... χαρίσουν.

Τις τελευταίες ώρες, στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση της Ρόμα για τον 26χρονο στράικερ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του " Sky Italia", οι τζαλορόσι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ως αντάλλαγμα τον Έντιν Τζέκο, ο οποίος αρέσει στον Κόντε, αλλά και ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να αποσπάσουν το "ναι" των ανθρώπων της Ίντερ.

Προφανώς, η υπόθεση δεν είναι εύκολη και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά από την στιγμή που στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσε το όνομα του Βόσνιου στράικερ, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Την περσινή σεζόν, ο Ικάρντι σημείωσε 17 γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ σε 37 συμμετοχές, ενώ ο Τζέκο είχε 14 τέρματα και 11 ασίστ σε 40 αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ