ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρόμα και Ντόρτμουντ "φλερτάρουν" με το μεγάλο αστέρι της Ντινάμο Κιέβου

Ρόμα και Ντόρτμουντ "φλερτάρουν" με το μεγάλο αστέρι της Ντινάμο Κιέβου

Γνωστός Ουκρανός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Ντινάμο Κιέβου, ο Βίτια Τσιγκάνκοφ ενδεχομένως να πουληθεί αφού στο κλαμπ έχει φτάσει προσφορά ύψους 20.000.000 ευρώ.

Ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ ή Βίτια όπως τον αποκαλούν στην Ουκρανία έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, καθώς από νεαρή ηλικία κιόλας είχε "κολλήσει" πάνω το παρατσούκλι... νέος Μπέιλ.

Ο 21χρονος εξτρέμ θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο του ουκρανικού ποδοσφαίρου και η Ντινάμο Κιέβου, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League (φάση των "32") έχει φροντίσει να τον "δέσει" με συμβόλαιο μέχρι το 2023, ώστε να καταφέρει να πάρει όσα περισσότερα χρήματα γίνεται από την αναμενόμενη πώλησή του.

Δεν αποκλείεται, πάντως, αυτή η πώληση να γίνει νωρίτερα απ' ότι πίστευαν οι περισσότεροι διότι τα σύνορα της Ουκρανίας... στενεύουν για τον Τσιγκάνκοφ και ήδη τ' όνομά του γράφεται για ομάδες όπως η Ρόμα και η Ντόρτμουντ.

Για τους Ρωμαίους σημειώνεται στα ιταλικά μίντια ότι ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Μόντσι και γι' αυτό τον έχει ψηλά στη λίστα του. Όσον αφορά στους Γερμανούς, υποστηρίζεται ότι η Μπορούσια τον θέλει ως αντικαταστάτη του Κριστιάν Πούλισιτς που φεύγει.

Ο γνωστός δημοσιογράφος από την Ουκρανία, μάλιστα, ο Ιγκόρ Τσίγκανικ αποκάλυψε πως η Ντιναμό Κιέβου έχει προσφορά 20.000.000 ευρώ για τον 21χρονο, ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει ακόμη διότι περιμένει να πάρει το κάτι παραπάνω. Επίσης, ο ρεπόρτερ δεν έδωσε στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για το κλαμπ που φέρεται να έχει χτυπήσει την πόρτα της Ντινάμο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τσιγκάνκοφ ήταν ο ποδοσφαιριστής που σκόραρε στο ΟΑΚΑ για το 1-1 της ΑΕΚ με την ομάδα της πρωτεύουσας της Ουκρανίας πέρυσι στους "32" του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ