ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ρίχνει τις αποδοχές του για τη Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν"

Atletico's Antoine Griezmann reacts after the 1-1 draw in the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Atletico's Antoine Griezmann reacts after the 1-1 draw in the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα "Sport", ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι έτοιμος να ρίξει αισθητά τις αποδοχές του με σκοπό να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα, η οποία θέλει να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Όλη η αλήθεια για την απόκτηση του Γκριεζμάν". Αυτό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδας "Sport", στο ρεπορτάζ της οποίας γίνεται αναφορά στη θέληση του Γάλλου επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης να βάλει... πλάτη για να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει γενναία τις αποδοχές του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στους "ροχιμπλάνκος" παίρνει 193.000 λίρες την εβδομάδα, την ίδια ώρα που η Μπάρτσα προσφέρει έως και 100.000.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Sport, ο Γκριεζμάν είναι διατεθειμένος να υπογράψει με λιγότερα χρήματα γκαραντί και ότι θα προσπαθήσει να τα κερδίσει μέσω μπόνους από εμφανίσεις του αλλά και αριθμό τερμάτων. Δείτε το πρωτοσέλιδο:

"Ρίχνει τις αποδοχές του για τη Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν"

AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ