ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ: Έτοιμος ο Σκόκο, περιμένει την Αλ Αΐν του Μπεργκ

Striker Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer game against Paraguay's Guarani in Asuncion, Paraguay, Tuesday, July 4, 2017. (AP Photo/Jorge Saenz)
Striker Ignacio Scocco of Argentina's River Plate celebrates after scoring during a Copa Libertadores soccer game against Paraguay's Guarani in Asuncion, Paraguay, Tuesday, July 4, 2017. (AP Photo/Jorge Saenz) AP

Ο μεσοεπιθετικός της Ρίβερ, Νάτσο Σκόκο, προπονείται κανονικά με το βλέμμα στην αναμέτρηση με την πρώην του ομάδα και νυν του Μάρκους Μπεργκ, Αλ Αΐν, σε περίπτωση που αυτή ξεπεράσει το εμπόδιο της Εσπεράνς από την Τυνησία.

Μπορεί να έχασε τις μεγάλες μάχες με την Μπόκα Τζούνιορς για τους τελικούς του Copa Libertadores, αλλά όλο αυτό το διάστημα δούλευε για να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2018.

Ο Νάτσο Σκόκο αποθεραπεύτηκε και πλέον προπονείται σε κανονικό πρόγραμμα. Έτσι, τέθηκε στα πλάνα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης (18/12). Εκεί περιμένει τον αντίπαλο που θα προκύψει από το ζευγάρι της πρώην του ομάδας και νυν του Μάρκους Μπεργκ, Αλ Αΐν, και την Εσπεράνς από την Τυνησία (15/12).

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα από τα ΗΑΕ αν κι έχανε 0-3 από την Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, έστειλε το ματς στην παράταση με τον Σουηδό πρώην φορ του Παναθηναϊκό και πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (ο Μπεργκ έχασε πέναλτι).

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ