ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριβάλντο σε Νεϊμάρ: "Πρέπει να φύγεις από την Παρί"

Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ριβάλντο μίλησε για τον συμπατριώτη του Νεϊμάρ και υποστήριξε πως εάν θέλει να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη θα πρέπει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ριβάλντο έχει κάνει μία τεράστια καριέρα. Έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους στις ομάδες που έχει αγωνιστεί, με αποκορύφωμα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, ενώ σε ατομικό επίπεδο έχει κερδίσει την Χρυσή μπάλα. Έτσι, αποφάσισε να δώσει κάποιες συμβουλές στον συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, ώστε να βάλει ξανά την καριέρα του στον σωστό δρόμο και να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

O 47χρονος πλέον "Ρίμπο", δεν μάσησε τα λόγια του και επεσήμανε στον Νεϊμάρ τα λάθη του, ενώ τον προέτρεψε να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

"Πιστεύω πολύ στον Νεϊμάρ. Όμως νομίζω πως πρέπει να φύγει. Ο λόγος είναι πως η Παρί είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, αλλά δεν είναι για το δικό του επίπεδο.

Γι΄αυτό ήθελε να αποχωρήσει με οποιοδήποτε κόστος. Στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, όλοι μιλούν για την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και άλλες μεγάλες ομάδες από την Αγγλία και την Γερμανία.

Πρέπει να πάει σε μία ομάδα με μεγαλύτερη ιστορία στο Champions League. Φυσικά, εάν κερδίσει τον τίτλο θα είναι πιο εύκολο να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη.

Πρέπει να γίνει σαν τον Ροναλντίνιο. Ο Ρόνι έφυγε από την Παρί για να πάει στην Μπαρτσελόνα και να γίνει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Αλλά αυτά συμβαίνουν. Άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη. Πιστεύω πως ο Νεϊμάρ έκανε λάθος που πήγε εκεί.

Όμως έχει χρόνο ακόμα. Είναι μόλις 27 ετών, έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Πιστεύω πως θα φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Ήταν πολύ κοντά να φύγει και πέρυσι. Τότε θα γίνει ο καλύτερος στον πλανήτη".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των "μερένγκες" για τον Νεϊμάρ και απάντησε:

"Εάν ένας σύλλογος σαν την Ρεάλ ενδιαφέρεται, είμαι σίγουρος πως θα πάει. Φυσικά αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, όμως είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο "Νέι" ξέρει πως πρέπει να φύγει από την Παρί. Ξέρει πως έκανε λάθος. Με όλο το σεβασμό, αυτή η ομάδα δεν είναι για το επίπεδό του".

Photo Credits: AP/ Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ