ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Συζητήσεις με την Παρί για τράμπα Μπέιλ - Νεϊμάρ

Barcelona's Neymar, left, argues with Real Madrid's Gareth Bale, right, during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Sunday, March 22, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Neymar, left, argues with Real Madrid's Gareth Bale, right, during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, Sunday, March 22, 2015. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του "Independent", η Ρεάλ Μαδρίτης συζητάει με την Παρί Σεν Ζερμέν μία πιθανή τράμπα Νεϊμάρ - Μπέιλ, προσφέροντας, παράλληλα, κι ένα σημαντικό χρηματικό αντίτιμο.

Το μέλλον των Γκάρεθ Μπέιλ και Νεϊμάρ αποτελούν δύο απ' τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Ουαλός σούπερ σταρ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η " Independent" με αποκλειστικό ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται οι δύο περιπτώσεις να... συμπέσουν, καθώς υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των ομάδων με αντικείμενο μία πιθανή τράμπα των δύο ποδοσφαιριστών. Βέβαια, πέρα τον Μπέιλ, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να προσφέρουν και ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να καλύψουν τις απαιτήσεις των διοικούντων τη γαλλική ομάδα.

Ο Νεϊμάρ θα ήθελε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά σε περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί η "χρυσή τομή" μεταξύ των διοικούντων την Παρί κι εκείνων της "Μπάρτσα", τότε δεν αποκλείεται να συναινέσει στην παραχώρησή του στους "μερένγκες".

Θυμίζουμε πως ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ζητούσε αρχικά 300.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, αλλά δεν είναι αρνητικός αντί για χρήματα να συμπεριληφθούν έμψυχα ανταλλάγματα, τα οποία βέβαια θα ενδιαφέρουν και τη γαλλική ομάδα.

Photo Credits: AP Photo/Emilio Morenatti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βόμβα Ζιντάν για Μπέιλ: "Και αύριο αν μπορεί να φύγει θα ήταν το καλύτερο"
Αντεπιτίθεται η πλευρά Μπέιλ στον Ζιντάν: "Αχάριστος..."
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ