ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης, η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία

Real Madrid's midfielder Gareth Bale celebrates with teammate Marcelo, left, after scoring his side's third goal during the Club World Cup semifinal soccer match between Real Madrid and Kashima Antlers at Zayed Sports City stadium in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Wednesday, Dec. 19, 2018. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Ρεάλ Μαδρίτης AP

Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης βάσει της κατάταξης από τα αποτελέσματα στο Champions League την τελευταία δεκαετία είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Έπονται οι Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα.

Με τέσσερις κατακτήσεις τροπαίων Champions League από το 2010 και έπειτα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρώτη στην κατάταξη με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Η "βασίλισσα" μετράει 255 βαθμούς προπορεύεται, ενώ την ακολουθούν οι Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα με 244 και 243 βαθμούς αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, την δεκάδα συμπληρώνουν οι Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τη Λίβερπουλ να είναι εκτός, αν και κάτοχος του τροπαίου. Πληρώνει το ότι πολλές χρονιές ήταν εκτός ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ρεάλ Μαδρίτης, η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης την τελευταία δεκαετία
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ