ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Η Παρί ζήτησε Βαράν - Βινίσιους για να παραχωρήσει τον Νεϊμάρ

Barcelona's Neymar, left, and Real Madrid's Raphael Varane, right, go for the ball during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky)
Barcelona's Neymar, left, and Real Madrid's Raphael Varane, right, go for the ball during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 29, 2017, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Lynne Sladky) AP PHOTO/LYNNE SLADKY

Η Παρί Σεν Ζερμέν ζήτησε από τη Ρεάλ να συμπεριληφθούν στο deal για τον Νεϊμάρ οι Ραφαέλ Βαράν και Βινίσιους. Τι σκέφτονται οι Μαδριλένοι, αλλά και τι ισχύει με την Μπαρτσελόνα.

Το μέλλον του Νεϊμάρ συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ, αφού ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει εκφράσει με κάθε τρόπο την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να επιστρέψει στην Ισπανία είτε για την Μπαρτσελόνα είτε για τη Ρεάλ.

Ωστόσο, οι υπερβολικές απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας καθιστούν από δύσκολη έως απίθανη την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα, ειδικά από την στιγμή που ο Φιλίπε Κουτίνιο πάει ως δανεικός στην Μπάγερν. Τα έμψυχα ανταλλάγματα που προσφέρουν οι Καταλανοί δεν ικανοποιούν τον πρόεδρο των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, με συνέπεια το deal να οδηγείται, όπως όλα δείχνουν, σε ναυάγιο.

ΘΕΛΕΙ ΒΑΡΑΝ - ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ Η ΠΑΡΙ

Από την άλλη πλευρά, γερά στο κόλπο της απόκτησης του 27χρονου επιθετικού παραμένει η Ρεάλ. Προφανώς, οι "μερένγκες" δεν πρόκειται να προσφέρουν 300.000.000 ευρώ στην Παρί, αλλά θα ακολουθήσουν την τακτική των έμψυχων ανταλλαγμάτων. Βέβαια, δεν πρόκειται να μπουν σε διαδικασία να παραχωρήσουν σημαντικούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ τους, ακόμα κι αν η Παρί θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεοπτικής εκπομπής " Telefoot", οι Παριζιάνοι ζήτησαν στο deal να συμπεριληφθούν οι Ραφαέλ Βαράν και Βινίσιους, κάτι που βρήκε απόλυτα αρνητικούς τους Μαδριλένους, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως οι συγκεκριμένοι παίκτες δεν βρίσκονται στους υπό παραχώρηση. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη πρόταση της Ρεάλ υπήρχε το όνομα του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά οι ιθύνοντες της Παρί δεν θέλησαν να μπουν ούτε καν σε συζητήσεις για τον Ουαλό σταρ.

ΤΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΡΕΑΛ

Από εκεί και πέρα, ένα άλλο σενάριο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, είναι στην προσφορά της Ρεάλ να συμπεριληφθούν ένας εκ των Τιμπό Κουρτούα ή Κέιλορ Νάβας, καθώς κι ο Χάμες Ροντρίγκες που δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Η Παρί "καίγεται" για την απόκτηση ενός γκολκίπερ και δεν αποκλείεται να έμπαινε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων, αλλά στο τραπέζι έπεφταν τα παραπάνω ονόματα. Παρ' όλα αυτά, σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να είναι υψηλό το οικονομικό αντίτιμο, ήτοι πάνω από 100.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Lynne Sladky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ