ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ: Η όμορφη έκπληξη του Αζάρ στον Ντόντσιτς

Ρεάλ: Η όμορφη έκπληξη του Αζάρ στον Ντόντσιτς

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Λούκα Ντόντσιτς στο φινάλε του αγώνα των Μάβερικς κόντρα στους Πέλικανς, με τον Εντέν Αζάρ να τρυπώνει στα αποδυτήρια για να τον συναντήσει (VIDEO).

Οι δρόμοι τους δεν διασταυρώθηκαν ποτέ καθώς όταν ο ένας έκανε πράματα και θάματα στην Μαδρίτη με την ομάδα μπάσκετ της Ρεάλ, ο άλλος μεγάλωνε διαρκώς τη φήμη του στην Premier League με τη φανέλα της Τσέλσι.

Ο λόγος για τους Λούκα Ντόντσιτς και Εντέν Αζάρ, με τον πρώτο να βρίσκεται πλέον στο μαγικό κόσμο του NBA και να οργιάζει και τον δεύτερο να είναι μέλος της ποδοσφαιρικής Ρεάλ, με τους δύο αθλητές να καταφέρνουν πάντως να συναντηθούν μετά από πρωτοβουλία του Βέλγου.

Ο Αζάρ ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να ξεπεράσει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και δεν έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά έναν από τους πλέον αγαπημένους παίκτες των φίλων της Ρεάλ.

Βρέθηκε στο Ντάλας όπου έχει προγραμματιστεί εντός της ημέρας να κάνει την επέμβαση και πήγε στο γήπεδο των Μάβερικς, για να περιμένει στα αποδυτήρια των Ντόντσιτς μετά το φινάλε του αγώνα με τους Πέλικανς.

Φυσικά, το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από εγκάρδιο, με τους δύο παίκτες να μη χάνουν μάλιστα την ευκαιρία να ανταλλάξουν φανέλες: το Νο 7 της Ρεάλ με το όνομα του Αζάρ πήγε στον Ντόντσιτς, ενώ το 77 με το όνομα του Σλοβένου φόργουορντ στη φανέλα των Μάβερικς κατέληξε στα χέρια του Βέλγου επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Χειρουργείται και κάνει αγώνα δρόμου για το Euro ο Αζάρ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ