ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρατσιστική επίθεση κατήγγειλε η Λίβερπουλ

Ρατσιστική επίθεση κατήγγειλε η Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ U19, Στίβεν Τζέραρντ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας για το UEFA Youth League, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει τον Ράιαν Μπρούστερ. Ρατσιστική επίθεση κατήγγειλαν οι "κόκκινοι"

Η Λίβερπουλ έκανε καταγγελία στην UEFA για ρατσιστική επίθεση παικτών της Σπαρτάκ Μόσχας σε αυτούς των "κόκκινων", σε αναμέτρηση για το UEFA Youth League.

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς ο προπονητής της Λίβερπουλ U19, Στίβεν Τζέραρντ, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να ηρεμήσει τον Ράιαν Μπρούστερ.

Ο 17άχρονος Άγγλος επιθετικός ήταν έξαλλος και έκανε έντονα παράπονα στον διαιτητή, καταγγέλλοντας πως ένας Ρώσος του είχε φραστική ρατσιστική επίθεση, ενώ αργότερα έκανε ο σύλλογος καταγγελία στην UEFA.

Οι παίκτες των Λίβερπουλ και Σπαρτάκ δεν έδωσαν τα χέρια μετά το ματς, ενώ οι Ρώσοι είχαν τιμωρηθεί για ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς του πρώτου γύρου στη Ρωσία.

Η Λίβερπουλ νίκησε 2-0 και ο Τζέραρντ τόνισε: "Προτιμώ να μιλήσω μόνο για την απόδοση του Ράιαν Μπρούστερ. Ήταν εξαιρετικός και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ".

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σπαρτάκ στις 21:45, για την τελευταία αγωνιστική του Champions League, με τους Ρώσους να θέλουν μόνο νίκη για πρόκριση, ενώ στους Άγγλους αρκεί και η ισοπαλία.

photo: Liverpool FC twitter

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ