ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραντεβού Ίντερ - Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο για Βιδάλ και Ράκιτιτς

Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Sep. 14, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης, οι διοικούντες των Ίντερ και Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχουν συνάντηση με αντικείμενο συζήτησης μία πιθανή μεταγραφή ενός εκ των Ιβάν Ράκιτιτς και Αρτούρο Βιδάλ στους "νερατζούρι".

Το βράδυ της Τρίτης (10/12) η Ίντερ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και θέλει τη νίκη για να πάρει την πρόκριση στη φάση των 16 της διοργάνωσης. Ωστόσο, παράλληλα με την αναμέτρηση, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των διοικούντων των δύο ομάδων με αντικείμενο συζήτησης μία πιθανή μεταγραφή ενός εκ των Ιβάν Ράκιτιτς και Αρτούρο Βιδάλ στους "νερατζούρι".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας " Sport", o αθλητικός διευθυντής της "Μπάρτσα", Ερίκ Αμπιντάλ ταξίδεψε μαζί με την αποστολή στο Μιλάνο και θα έχει σειρά συναντήσεων, με κυριότερη εκείνη με τους ανθρώπους της Ίντερ. Οι δύο σύλλογοι είχαν συναντηθεί εκ νέου τον περασμένο Οκτώβριο, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα, αλλά υπήρξε τεράστια απόκλιση όσον αφορά στον Κροάτη μέσο, αφού οι Καταλανοί ζήτησαν 30.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο Ράκιτιτς δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αναζητείται φόρμουλα για να αποχωρήσει από την ομάδα με το καλύτερο δυνατό οικονομικό αντίτιμο. Ωστόσο, με τα χρήματα που ζητούν οι "μπλαουγκράνα" πολύ δύσκολα θα προκύψει deal. Αντίθετα, για τον Βιδάλ φαίνεται πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος, αφού ο Αντόνιο Κόντε έχει εκφραστεί ιδιαίτερα θετικά για τον Χιλιανό, με τον οποίο συνυπήρξε στη Γιουβέντους με τεράστια επιτυχία, ενώ παράλληλα το κόστος της μεταγραφής του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς η τιμή του είναι στα 20.000.000 ευρώ.

Βέβαια, εκτός από τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν αποκλείεται να πέσει και το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος αποτελεί μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα ενόψει του καλοκαιριού, με τον Βαλβέρδε να εκφράζεται γι' ακόμα μία φορά με εγκωμιαστικά σχόλια για την ποιότητά του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον αγώνα των δύο ομάδων.

Photo Credits: AP Photo/Joan Monfort

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ίντερ - Μπαρτσελόνα: Ρεκόρ εισπράξεων στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ