ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρανιέρι: "Έχω νικήσει τρεις φορές σε 10 ημέρες τον Φαν Χάαλ"

Ρανιέρι: "Έχω νικήσει τρεις φορές σε 10 ημέρες τον Φαν Χάαλ"

Η Λέστερ ετοιμάζεται για ντέρμπι κορυφής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Κλάουντιο Ρανιέρι έφερε στο μυαλό του μεγάλες μάχες με τον Φαν Χάαλ από τα ντέρμπι της Βαλένθια με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανυπομονεί για τη μονομαχία του με τον Λουίς Φαν Χάαλ στο πλαίσιο του αγώνα της 1ης Λέστερ με τη 2η Μάντσεστεσερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο Σάββατο και στο πλαίσιο συνέντευξής του στην "Gazzetta dello Sport" υπενθύμισε τις τρεις φορές που έχει νικήσει τον Ολλανδό συνάδελφό του μέσα σε διάστημα μόλις 10 ημερών!

"Τα θυμάμαι καλά εκείνα τα ματς με τη Βαλένθια. Στις 18 Φεβρουαρίου 1999, νικήσαμε 3-2 τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό του Copa del Rey.

Στις 24 του ίδιου μήνα νικήσαμε 4-3 στο Mestalla στον αγώνα ρεβάνς ενώ στις 27 του μήνα νικήσαμε 4-2 τη Μπαρτσελόνα στο Camp Nou για τη La Liga.

Ρανιέρι: "Έχω νικήσει τρεις φορές σε 10 ημέρες τον Φαν Χάαλ"

Στο τέλος μάλιστα εκείνης της σεζόν πήραμε το Copa del Rey, νικώντας 3-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό. Είχαμε σπουδαία ομάδα", δήλωσε για εκείνην την εποχή που ήταν στις "νυχτερίδες" ο Ιταλός τεχνικός ενώ για τη φετινή εκπληκτική του πορεία με τη Λέστερ δήλωσε:

"Ας πούμε ότι επέστρεψα σπίτι μου και το απολαμβάνω. Αναβιώνω την εποχή που ήμουν στην Κάλιαρι, στη Φιορεντίνα και στη Βαλένθια. Δουλεύουμε πάνω σε ένα πρότζεκτ, με το σύλλογο να μου έχει ζητήσει να βάζω τις βάσεις για το μέλλον".

Ρανιέρι: "Έχω νικήσει τρεις φορές σε 10 ημέρες τον Φαν Χάαλ"

Στην ίδια συνέντευξη ο 64χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σύντομα πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, δηλώνοντας με νόημα:

"Με τη Λέστερ δείχνω πως δεν κάηκα όπως φαινόταν μετά τις ήττες με την Ελλάδα. Μου φαίνεται πως η κατάσταση δεν βελτιώθηκε μετά την αποχώρησή μου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ