ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρανιέρι: "Δεν θα προπονήσω ξανά εθνική ομάδα"

Monaco's Italian coach Claudio Ranieri reacts during the French Cup football match Nice vs Monaco at the "Allianz Riviera" stadium in Nice on February 12, 2014.   AFP PHOTO / VALERY HACHE        (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images)
Monaco's Italian coach Claudio Ranieri reacts during the French Cup football match Nice vs Monaco at the "Allianz Riviera" stadium in Nice on February 12, 2014. AFP PHOTO / VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ξεκαθάρισε μέσω συνέντευξής του στην "Corriere Dello Sport" πως δεν θα ξαναβρεθεί σε πάγκο εθνικής ομάδας ενώ αναφερόμενος στη μάχη για τον τίτλο στην Ιταλία έδωσε προβάδισμα στη Ρόμα λόγω... Γκαρσία.

"Στο ποδόσφαιρο όταν λες ένα πράγμα έρχεται μετά από λίγο η διάψευση. Συνεπώς ποτέ μην λες ποτέ", δήλωσε ο τεχνικός της Λέστερ αναφορικά με το ενδεχόμενο να αναλάμβανε στο τιμόνι της εθνικής Ιταλίας, με την αρνητική εμπειρία του πάντως από την εθνική Ελλάδας να έχει αλλάξει τη "σχέση" του με τις εθνικές ομάδες.

"Οφείλω να έχω μία καθημερινή επαφή με την ομάδα, θεωρώ πως μου πηγαίνει πιο πολύ η δουλειά του προπονητή παρά αυτή του εκλέκτορα. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση οφείλωνα πω ότι δεν πρέπει ποτέ να λες ποτέ", πρόσθεσε ο 65χρονος τεχνικός.

Φυσικά ο Ρανιέρι δεν θα μπορούσε να μην καταθέσει την άποψή του για τη φετινή μάχη για το σκουντέτο, με τα προγνωστικά του να είναι υπέρ της Ρόμα. "Μου φαίνεται πιο ωραίο φέτος το πρωτάθλημα, τα τελευταία χρόνια ήταν μία ομάδα που είχε ξεφύγει και οι υπόλοιπες που κυνηγούσαν την έξοδο στο Champions League.

Ρανιέρι: "Δεν θα προπονήσω ξανά εθνική ομάδα"

Τώρα όμως που η Γιουβέντους έχασε σημαντικούς παίκτες και οι άλλες ομάδες άλλαξαν προπονητές, υπάρχει μία ανοικτή κατάσταση με περισσότερη ισορροπία. Φαβορί είναι η Ρόμα επειδή κράτησε τον προπονητή με τον οποίο δουλεύει εδώ και δύο χρόνια και επειδή βελτιώθηκε στις θέσεις που προχώρησε σε αλλαγές.

Επίσης μου έχουν αφήσει καλή εντύπωση η Φιορεντίνα και η Τορίνο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ