ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράμος: "Γνωρίζω τον Σουάρες, είπα στους συμπαίκτες μου να μην βγάλουν έξω την μπάλα"

Barcelona's Luis Suarez, left, confronts Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Luis Suarez, left, confronts Real Madrid's Sergio Ramos during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Σέρχιο Ράμος υπέδειξε στους συμπαίκτες του να μην βγάλουν την μπάλα εκτός γηπέδου, έπειτα από τον τραυματισμό του Σουάρες στο χθεσινό (06/05) παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στο χθεσινό (06/05) "Κλάσικο" απέναντι στην Μπαρτσελόνα, μην μπορώντας να σπάσει το αήττητο σερί των "μπλαουγκράνα" στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αγωνιζόταν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω έπειτα από την αποβολή του Σέρτζι Ρομπέρτο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Οι "μερένγκες" έμειναν πίσω στο σκορ στο 52ο λεπτό, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν σε 2-2 στο 72' έπειτα από το πολύ όμορφο τέρμα του Γκάρεθ Μπέιλ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Ρεάλ πίεσε για ένα τρίτο τέρμα που θα τερμάτιζε το αήττητο της Μπαρτσελόνα, μη τηρώντας σε μία φάση το fair play. Ο Λουίς Σουάρες έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με τον αρχηγό της βασίλισσας, Σέρχιο Ράμος, να μην επιτρέπει στους συμπαίκτες του να βγάλουν έξω τη μπάλα, γνωρίζοντας πως ο Ουρουγουανός κάνει θέατρο.

"Γνωρίζοντας για χρόνια τον Λουίς Σουάρες, έκανα σαφές σε όλους ότι δεν θα βγάλουμε έξω την μπάλα", δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

" Δεν είμαστε εδώ για να εκπαιδεύσουμε κανέναν. Το κάνω στο σπίτι μου με τα 3 παιδιά μου. Αυτή είναι η δουλειά του διαιτητή. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα με τη βοήθεια της διαιτησίας. Φέτος τα πήγανε περίφημα και άξιζαν το πρωτάθλημα".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ