ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράμος: "Ανώτερο το Champions League από το νταμπλ της Mπαρτσελόνα"

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Butarque stadium in Leganes, outside Madrid, Wednesday, Feb. 21, 2018. Real Madrid won 3-1.  (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Butarque stadium in Leganes, outside Madrid, Wednesday, Feb. 21, 2018. Real Madrid won 3-1. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Σέρχιο Ράμος, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι (01/05) της Ρεάλ με την Μπάγερν, χαρακτήρισε ισάξια ή και ανώτερη με το νταμπλ της Μπαρτσελόνα, την κατάκτηση του Champions League.

Την Τετάρτη (25/04) η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Μπάγερν, κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο τελικό του Champions League, στο Κίεβο, στις 26 Μαΐου.

Αύριο (01/05) διεξάγεται ο επαναληπτικός στη Μαδρίτη, με τους "μερένγκες" να έχουν θέσει ως στόχο την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του Champions League και 13η συνολικά.

O αρχηγός της βασίλισσας, Σέρχιο Ράμος, στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, ανέφερε πως αν η Ρεάλ καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο θα είναι το ίδιο ή ακόμα και ανώτερο με το νταμπλ που έκανε φέτος η Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικότερα δήλωσε: "Η Μπάρτσα φέτος έκανε μία εξαιρετική σεζόν, κερδίζοντας δύο τίτλους. Το να κατακτάς το Κύπελλο έχει μεγάλη αξία. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ακόμα μεγαλύτερη. Το να κερδίσουμε όμως το Champions League είναι μία επίτευξη ισοδύναμη ή ακόμα και μεγαλύτερη από αυτό που κατάφεραν αυτοί. Για μένα οι δύο ομάδες έχουν κάνει δύο υπέροχες χρονιές. Αυτοί έχουν την δική τους, εμείς την δική μας.

Σχετικά με το αν θα κάνουν pasillo στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι "μπλαουγκράνα" είναι από χθες και επισήμως πρωταθλητές Ισπανίας, ο 31χρονος σχολίασε: "Ο κόουτς είπε ότι δεν θα κάνουμε pasillo και ό,τι λέει εκείνος είναι νόμος. Δεν θα το κάνουμε. Το είπαμε εξ αρχής και δεν πρόκειται να γίνει. Ας χαρούν τον τίτλο τους. Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το νταμπλ και είναι μια εξαιρετική σεζόν για εκείνη. Όμως και για μας θα είναι αν κατακτήσουμε το Champions League".

Σχετικά με το αν φοβάται ότι θα επαναληφθεί η εμφάνιση του επαναληπτικού με τη Γιουβέντους και κόντρα στην Μπάγερν, επισήμανε: " Έχουμε μάθει από τα προημιτελικά. Η Μπάγερν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κάθε έλλειψη συγκέντρωσης από μας. Γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο σαν να ήμασταν στο 0-0".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ