ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράκιτιτς: "Θέλουμε να κάνουμε την Μπάγερν να υποφέρει"

Barcelona's Ivan Rakitic attends a press conference in Tokyo Monday, July 22, 2019. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Barcelona's Ivan Rakitic attends a press conference in Tokyo Monday, July 22, 2019. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Ο Ιβάν Ράκιτιτς έβγαλε το καπέλο του στην Μπάγερν για την κατάκτηση του Champions League, ωστόσο δεν έκρυψε την πίστη του στην ικανότητα της Σεβίλλης να πάρει τη νίκη στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ απέναντι στους Βαυαρούς.

Μπάγερν και Σεβίλλη ετοιμάζονται για τη μεγάλη κόντρα τους το βράδυ της Πέμπτης στην Βουδαπέστη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και το ματς αυτό ιντριγκάρει τον Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος είναι ξανά από αυτό το καλοκαίρι στην Σεβίλλη μετά από την εξαετή θητεία του στην Μπαρτσελόνα.

Ο 32χρονος μέσος παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του δύσκολου ματς που έχουν μπροστά τους οι Ανδαλουσιανοί απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και άκρως φορμαρισμένη Μπάγερν και ξεκαθάρισε πως τόσο εκείνος όσο και οι συμπαίκτες ταξίδεψαν στην Ουγγαρία για να σηκώσουν το τρόπαιο στο φινάλε.

"Η Μπάγερν έδειξε την ανωτερότητα της και στην Ευρώπη, όμως το αυριανό (24/9) παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό και παρά τη δυσκολία που έχει ένα ματς απέναντι σε τέτοιου είδους αντίπαλο, ξέρουμε ότι αυτούς τους τελικούς τους δίνεις για να τους κερδίσεις.

Αυτό λοιπόν έχουμε και εμείς στην Σεβίλλη ως επιδίωξη", τόνισε ο δεύτερος πλέον αρχηγός των Σεβιγιάνων πίσω από τον Χεσούς Νάβας, για να συμπληρώσει: "Είμαι εδώ για να δώσω μία χείρα βοηθείας χάρη και στην εμπειρία μου και είμαι υπερήφανος που εκπροσωπώ εκ νέου την Σεβίλλη σε έναν τελικό.

Έχω ήδη κερδίσει τίτλους με αυτή τη φανέλα και δεν είναι εύκολο να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα που έχω. Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ματς. Εδώ βρήκα ένα ωραίο γκρουπ, υπάρχει ενότητα, ταπεινότητα και φιλία και αυτά τα στοιχεία είναι που έχουν κάνει την Σεβίλλη να νικάει αντιπάλους που στη θεωρία είναι ανώτεροι.

Θέλω να απολαύσω την εμπειρία του να παίξουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και να τους κάνουμε να υποφέρουν".

Σημειώνεται πως αν αγωνιστεί, ο Ράκιτιτς θα φτάσει τα 150 ματς με τη φανέλα της Σεβίλλης, με τον έμπειρο μεσο να κλέβει μάλιστα την παράσταση χαρίζοντας μία φανέλα της ομάδας με το όνομά του και με υπογραφές των παικτών στον Νταβόρ Σούκερ, άλλοτε φορ των Ανδαλουσιανών που επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Σεβίλλης την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φλικ: "Συγκεντρωνόμαστε στη Σεβίλλη και στην κατάκτηση του Super Cup"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ