ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραϊόλα: "Θα έβαζαν τον Χάαλαντ στην Κ-23 της Γιουβέντους"

Ραϊόλα: "Θα έβαζαν τον Χάαλαντ στην Κ-23 της Γιουβέντους"
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε πως η αιτία που ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κατέληξε στην Γιουβέντους το 2018 ήταν πως δεν θα έβρισκε το χρόνο συμμετοχής που ήθελε.

Ο Φάμπιο Καπέλο τόνισε σε συνέντευξή του πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα ήταν ο ιδανικός παίκτης για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ ενώ την ίδια ώρα ο Νορβηγός επιθετικός είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με την "Αs" για να σχηματίσει τριπλέτα-φωτιά με τους Εμπαπέ και Αζάρ στο νέο και εκσυγχρονισμένο "Μπερναμπέου" το 2021.

Σε αντίθεση όμως με τους κόκκινους και τους μερένγκες που ακούγονται έντονα αυτή την περίοδο για τον φορ της Ντόρτμουντ, υπήρχε μία άλλη μεγάλη ομάδα που είχε φλερτάρει μαζί του, πολύ πριν γίνει το deal της Λειψίας με την Ντόρτμουντ για τη μετακόμισή του στην Βεστφαλία τον Ιανουάριο.

Αυτή είναι η Γιουβέντους που ενδιαφέρθηκε για το "next best thing" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2018, την ίδια περίοδο που έκανε πάταγο με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την προσπάθειά της όμως να πέφτει τότε στο κενό.

Ραϊόλα: "Θα έβαζαν τον Χάαλαντ στην Κ-23 της Γιουβέντους"
AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

"Γιατί ο Χάαλαντ δεν πήγε στην Γιουβέντους; Θα τον έβαζαν στην Κ-23 της Γιουβέντους", δήλωσε ο πετυχημένος μάνατζερ στην "Repubblica".

Εκείνη πάντως η "ιστορία" με τους Τορινέζους φαντάζει πλέον μακρινή ανάμνηση για τον Χάαλαντ, αν αναλογιστεί κανείς πως διάγει μία φανταστική σεζόν. Έχει ήδη 10 γκολ στην Bundesliga και μετράει 13 γκολ σε 12 ματς με τη φανέλα της Ντόρτμουντ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ συνολικά έχει βρει 41 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα σε 34 επίσημα ματς από την αρχή της σεζόν.

Όσον αφορά στους επίδοξους μνηστήρες του, θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον Ιούλιο του 2021, καθώς τότε θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που έχει μπει στο συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ και επιτρέπει σε κάποια ομάδα να τον κάνει δικό της αν καταβάλλει cash το ποσό των 75.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ