ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ψηφίζει" Ρονάλντο έναντι Μέσι ο Μπολτ

Jamaica's Usain Bolt bids farewell during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Jamaica's Usain Bolt bids farewell during a lap of honor at the end of the World Athletics Championships in London Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Γιουσέιν Μπολτ απάντησε στην ερώτηση για το ποιος είναι -σύμφωνα με εκείνον- ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Ο Τζαμαϊκανός ψηφίζει Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στις 23 Μαρτίου, στην προπόνηση της Ντόρτμουντ συμμετείχε κι ο θρύλος του στίβου, Γουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ είχε δηλώσει κατά καιρούς πως θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και οι Βεστφαλοί τού έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να ζήσει ένα όνειρό του.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των 100 και 200 μέτρων έκανε κανονικά ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, συμμετείχε στις ασκήσεις με την μπάλα, ενώ στο τέλος της προπόνησης εκτέλεσε και πέναλτι, γνωρίζοντας την αποθέωση απ' τον κόσμο που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Ντόρτμουντ.

Ο Μπολτ, ο οποίος έχει εκφράσει την αγάπη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απάντησε και στο ερώτημα για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου αυτή την στιγμή και για τον ίδιο αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και όχι ο Λιονέλ Μέσι.

"Ανάμεσα στον Μέσι και τον Ρονάλντο, επιλέγω τον Πορτογάλο. Κυριάρχησε στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τώρα κυριαρχεί στην La Liga με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κριστιάνο έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Είμαι ένας μεγάλος οπαδός του", δήλωσε ο Τζαμαϊκανός στο B/R Football.

AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ