ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο φιλικό με νίκη για την Akropolis του Παναγόπουλου

Πρώτο φιλικό με νίκη για την Akropolis του Παναγόπουλου

Το πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν έδωσε η Akropolis επικρατώντας της Συριάνσκα, ομάδα που παίζει στη Β' Εθνική, με 2-0. Τον Απρίλη ξεκινάει το πρωτάθλημα στην Σουηδία.

Ξεκίνημα με το δεξί... έστω και σε φιλικό παιχνίδι για την Akropolis του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου πλέον καθώς την Κυριακή η ομάδα έδωσε το πρώτο της φιλικό ενόψει της νέας σεζόν και του πρωταθλήματος που ξεκινάει τον Απρίλη.

Η Akropolis που παίζει στην Γ' Εθνική Σουηδίας βρέθηκε αντιμέτωπη με την Συριάνσκα που παίζει στην Β' Εθνική και κατάφερε να την κερδίσει με 2-0 παρουσιάζοντας πολύ καλό πρόσωπο.

Ο νεαρός προπονητής χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του θέλοντας να μοιράσει τον χρόνο και να δει αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες του.

Σκόρερ για την Akropolis ήταν οι Ραχαμοχάν στο 50' αλλά και ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος στο 62΄με τον Έλληνα στράικερ να ξεκινάει τη σεζόν με γκολ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ AKROPOLIS

Πλην του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ο οποίος έχει αναλάβει τις τύχες της Akropolis, στον σύλλογο έχουν παραμείνει ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος, ο Μάκης Γκέζος, ο Δημήτρης Γιάντσης και ο Ιμεράι Μαλντίν ο οποίος μπορεί να μην έχει ελληνική υπηκοότητα αλλά έχει μάθει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Τη φετινή σεζόν η Akropolis έχει κινηθεί μεταγραφικά με παίκτες που δεν προέρχονται από την Ελλάδα αλλά αν υπάρξει κάποια καλή περίπτωση μετά τις 10 Φλεβάρη δεν αποκλείεται οι ιθύνοντες του συλλόγου να κάνουν κάποια κίνηση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ