ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλητής με ανατροπή ο 40χρονος Αμπρέου!

Πρωταθλητής με ανατροπή ο 40χρονος Αμπρέου!

Ο 40χρονος Ουρουγουανός πρώην επιθετικός του Άρη, Σεμπαστιάν Αμπρέου, με δύο γκολ (το δεύτερο και καθοριστικό στις καθυστερήσεις) έδωσε τη νίκη στη Σάντα Τέκλα και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Ελ Σαλβαδόρ. (video)

Η Σάντα Τέκλα είναι πρωταθλήτρια Ελ Σαλβαδόρ μετά τη νίκη με 3-2 επί της Αλιάνσα, στο "Estadio Cuscatlán" του Σαν Σαλβαδόρ. Πρωταγωνιστής της νίκης τίτλου ο 40χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, Σεμπαστιάν Αμπρέου, ο οποίος πέρασε κι από τα ελληνικά γήπεδα φορώντας τη φανέλα του Άρη.

Ο "Λόκο" αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 στο 78ο λεπτό και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2-3, αποτέλεσμα το οποίο έδωσε τη νίκη και τον τίτλο στη Σάντα Τέκλα.

Ήταν η τελευταία εμφάνιση του Αμπρέου με τη "βέρντε" φανέλα, καθώς επιστρέφει στη Βραζιλία για να αγωνιστεί με την Μπανγκού. Αυτή θα είναι η 23η διαφορετική ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι πότε θα παίζει ποδόσφαιρο, ο "Λόκο"; Μάλλον μέχρι να "πιάσει" το ρεκόρ του Γερμανού τερματοφύλακα, Λουτς Πφανένστιελ. Αυτός από το 1991 έως και το 2011 αγωνίστηκε με 25 διαφορετικές ομάδες και των έξι διαφορετικών ομοσπονδιών της FIFA.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ