ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Προχωρημένες επαφές Ουέσκα - Μπενφίκα για Σάμαρη"

Benfica's Andreas Samaris, center and team captain Jardel carry the trophy around the stadium close to the fans after the Portuguese league last round soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, May 18, 2019. Benfica won 4-1 to clinch the championship title. (AP Photo/Armando Franca)
Benfica's Andreas Samaris, center and team captain Jardel carry the trophy around the stadium close to the fans after the Portuguese league last round soccer match between Benfica and Santa Clara at the Luz stadium in Lisbon, Saturday, May 18, 2019. Benfica won 4-1 to clinch the championship title. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ουέσκα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Ανδρέα Σάμαρη.

Μετά τον Δημήτρη Σιόβα που ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Πέμπτης (17/09), η Ουέσκα φαίνεται πως κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη Έλληνα ποδοσφαιριστή, με τον οποίο ο 32χρονος στόπερ συνυπήρξε στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Σάμαρη. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας " cartv.es", οι διοικούντες την ισπανική ομάδα βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους αντίστοιχους της Μπενφίκα για την απόκτηση του 31χρονου διεθνή στόπερ.

Μετά τον αποκλεισμό των "Αετών της Λισαβόνας" από τον ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, είναι δεδομένο πως θα υπάρξει προσπάθεια να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές για να ελαφρυνθεί το μπάτζετ. Ούτως ή άλλως, μετά την επιστροφή του Ζόρζε Ζεζούς, ο Σάμαρης δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα.

O Σάμαρης έχει πραγματοποιήσει 187 συμμετοχές με την Μπενφίκα, μετρώντας πέντε γκολ και δέκα ασίστ. Παράλληλα, έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Πορτογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σιόβας: Χρυσό συμβόλαιο με Ουέσκα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ