ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προτροπή σε Μανέ να πει το "ναι" στην πρόταση της Ρεάλ

Liverpool's Sadio Mane celebrates with team mates after Divock Origi scored his side's second goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Liverpool's Sadio Mane celebrates with team mates after Divock Origi scored his side's second goal during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σενεγάλης ζήτησε δημόσια από τον Σαντιό Μανέ να αποδεχτεί την πρόταση της Ρεάλ και να μετακομίσει από το Λίβερπουλ στην Μαδρίτη.

Ο Σαντιό Μανέ είχε πέρυσι μία εκπληκτική σεζόν με την Λίβερπουλ που επισφραγίστηκε με την κατάκτηση του Champions League και κατά τη διάρκειάς της υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο με τους "κόκκινους", παρόλα αυτά οι προτάσεις δεν λείπουν για αυτόν.

Μία από αυτές έχει φτάσει στα χέρια του από την Ρεάλ Μαδρίτης όπως αποκάλυψε ο Σάε Σεκ, με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σενεγάλης να καλεί δημόσια τον παίκτη λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Κόπα Άφρικα μεταξύ της Σενεγάλης και της Τυνησίας, να αλλάξει φανέλα.

Senegal's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the African Cup of Nations round of 16 soccer match between Uganda and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 5, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar)
Senegal's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the African Cup of Nations round of 16 soccer match between Uganda and Senegal in Cairo International stadium in Cairo, Egypt, Friday, July 5, 2019. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

"Ο Μανέ είναι ένας παίκτης φαινόμενο όπως ο Σαλάχ και ο Φιρμίνο, πήρε το Champions League και τώρα μπορεί να παίξει στην Ρεάλ.

Εγώ υποστηρίζω την Μπαρτσελόνα, αλλά αναγνωρίζω πως η Ρεάλ είναι ο κορυφαίος σύλλογος στον κόσμο και ο Μανέ θα πρέπει να σκεφτεί να αποδεχτεί αυτή την πρόταση", δήλωσε στην "Mirror" ο Νο 1 ποδοσφαιρικός παράγοντας της Σενεγάλης και συνέχισε:

"Μερικές φορές δεν έχεις εναλλακτικές, η πρόταση είναι εκεί και πρέπει να την δεχτείς. Πιστεύω πως αρέσει στον Ζιντάν. Ο Μανέ έπαιζε για την Σαουθάμπτον και όταν του δόθηκε η ευκαιρία πήγε στην Λίβερπουλ.

Έπαιξε καλά στην Αγγλία και θεωρώ πως το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να αποδεχόταν μία νέα πρόκληση σε άλλη χώρα".

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue , AP Photo/Hassan Ammar

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αεροπλάνο πετάει πάνω από την προπόνηση της Γιουνάιτεντ με πανό Λίβερπουλ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ