ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση-μυστήριο για Μπολτ από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!

Usain Bolt participates in a friendly trial match between the Central Coast Mariners and the Central Coast Select in Gosford, Australia, Friday, Aug. 31, 2018. Bolt, who holds the world records for the 100- and 200-meter sprints and is an eight-time Olympic gold medalist, is hoping to earn a contract with the Mariners for the 2018-19 season in Australia's top-flight competition. (AP Photo/Steve Christo)
Usain Bolt participates in a friendly trial match between the Central Coast Mariners and the Central Coast Select in Gosford, Australia, Friday, Aug. 31, 2018. Bolt, who holds the world records for the 100- and 200-meter sprints and is an eight-time Olympic gold medalist, is hoping to earn a contract with the Mariners for the 2018-19 season in Australia's top-flight competition. (AP Photo/Steve Christo) AP PHOTO/STEVE CHRISTO

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα των Central Coast Mariners, όμως είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει σύντομα από την Ωκεανία στα... μέρη μας καθώς υπάρχει πρόταση από ευρωπαϊκό κλαμπ! Διαβάστε τι αποκάλυψε ο μάνατζέρ του.

Αρκετά χρόνια πριν ο Γιουσέιν Μπολτ είχε εκμυστηρευτεί το όνειρό του να ακολουθήσει ποδοσφαιρική καριέρα, μετά από τη διαδρομή του στα κουλουάρ όπου έγραψε ιστορία ως ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη, και όλα δείχνουν πως είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Η Ντόρτμουντ άνοιξε αμέσως την πόρτα και του έδωσε την ευκαιρία να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα ενώ πριν από λίγες ημέρες αγωνίστηκε με τη φανέλα των Central Coast Mariners στην Αυστραλία, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ κόντρα στους Macarthur South West United.

Ωστόσο, αν λάβει κανείς υπόψη τα λεγόμενα του μάνατζέρ του, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Τζαμαϊκανό θρύλο του κλασικού αθλητισμού να έρχεται στην Ευρώπη στις αρχές του 2019 και να φορέσει τη φανέλα κάποιας ευρωπαϊκής ομάδας, υπογράφοντας μαζί της συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών!

"Υπάρχει πρόταση από σύλλογο που εδώ και λίγο καιρό έχει νέους ιδιοκτήτες και φιλοδοξεί να παίξει στο Champions League", τόνισε ο εκπρόσωπός του, Τόνι Ράλις, μιλώντας στο "ESPN", την ώρα που η "Daily Telegraph" έδωσε και άλλα... tips για την ταυτότητα της ομάδας που φλερτάρει εσχάτως με τον Μπολτ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η ομάδα προέρχεται από την Νότια Ευρώπη, βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία στο πρωτάθλημά της και αναμένεται να πάρει μέρος σε έναν τελικό Σούπερ Καπ.

Ποια είναι; Προς το παρόν η ταυτότητά της δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο μάνατζερ του Μπολτ "φωτογραφίζει" την Μίλαν που ταιριάζει σε όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, με αρκετά ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα να εκτιμούν πως οι "ροσονέρι" θα επιχειρήσουν να ρίξουν επικοινωνιακή βόμβα τον Ιανουάριο με την έλευση των Ιμπραχίμοβιτς και Μπολτ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ