Πρόστιμο σε Ρονάλντο για λόγο που δεν χωράει ο νους!

Η επιθυμία του Βραζιλιάνου πρώην άσου των γηπέδων, Ρονάλντο, να διασχίζει μία απόσταση 400 μέτρων χωρίς να περπατάει, φαίνεται πως θα επιφέρει πρόστιμο εις βάρος του. Διαβάστε το story.

Να είσαι απολύτως συνεπής απέναντι στο νόμο και να καταπονήσεις για λίγα λεπτά το κουρασμένο σου κορμί ή να κάνεις μία μικρή "αθώα" παρανομία και να ρισκάρεις να πιαστείς από την τσιμπίδα του νόμου;

Ο Ρονάλντο επέλεξε το δεύτερο δρόμο και είναι πολύ πιθανό μετά από την αποκάλυψη της παράνομης συμπεριφοράς του να κληθεί να πληρώσει ένα μικρό συμβολικό πρόστιμο.

Τι έκανε; Θέλοντας να διανύσει απόσταση 400 μέτρων για να μεταβεί από το υπερπολυτελές διαμέρισμά του στη Σαλαμάνκα στο εστιατόριο που συνηθίζει να συχνάζει για φαγητό, χρησιμοποίησε ένα ηλεκρικό σκούτερ πάνω στο πεζοδρόμιο ώστε να μην χρειαστεί να περπατήσει και να κουραστεί.

 

Όλα εντάξει μέχρι εδώ θα μπορούσαν να ισχυριστούν πολλοί, μόνο που κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού από τον Οκτώβριο έχει απαγορευτεί στην Ισπανία η χρήση ηλεκτρικών σκούτερ πάνω σε πεζοδρόμια, με το πρόστιμο για τους παραβάτες να ανέρχεται στα 89 ευρώ.

Η αγγλική εφημερίδα "Sun" δημοσίευσε φωτογραφία του άλλοτε "φαινομένου" των γηπέδων την ώρα που ήταν πάνω στο ηλεκτρικό σκούτερ και δύσκολα θα αποφύγει την τιμωρία, που όμως δεν φαντάζει ικανή για να φρενάρει το νέο ιδιοκτήτη της Βαγιαδολίδ από τη νέα συνήθειά του!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς το πιο πολυτελές πάρτι του πλανήτη κατέληξε σε φιάσκο

Ένας 24χρονος Ελληνοαμερικάνος έκανε τα πλουσιόπαιδα να κλαίνε στις Μπαχάμες και το Netflix το κάνει ντοκιμαντέρ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ