ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσέχει, για να... έχει Ντέλε Άλι η Αγγλία

England manager Gareth Southgate talks with England's Dele Alli during the UEFA Nations League soccer match between England and Spain at Wembley stadium in London, Saturday Sept. 8, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
England manager Gareth Southgate talks with England's Dele Alli during the UEFA Nations League soccer match between England and Spain at Wembley stadium in London, Saturday Sept. 8, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σαν... κόρη οφθαλμού προσέχουν στην εθνική Αγγλίας τον Ντέλε Άλι, τον οποίο προφυλάσσουν ενόψει του φιλικού αγώνα με αντίπαλο την Ελβετία (11/9, 22:00), εξαιτίας ενός επιπόλαιου μυϊκού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

My precious! Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην εθνική Αγγλίας, καθώς ο Ντέλε Άλι υπέστη έναν μυϊκό τραυματισμό, με συνέπεια να προφυλαχθεί από την φιλική αναμέτρηση εναντίον της Ελβετίας, που θα διεξαχθεί στο "King Power" του Λέστερ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "τριών λιονταριών", Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του σταρ της Τότεναμ στο φιλικό τεστ με τους "κόκκινους σταυρούς" του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς.

Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να κληθεί αντικαταστάτης για τον 22χρονο άσο των “σπιρουνιών”, αφού έχον ήδη κληθεί να εκπροσωπήσουν το αγγλικό εθνόσημο το δίδυμο των αριστεροπόδαρων Μπεν Τσίλγουελ και Ντεμάραϊ Γκρέι, που προέρχονται από την Λέστερ, οι οποίοι θα καλύψουν το κενό του "λαβωμένου" ακραίου μπακ, Λουκ Σο.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ