ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς Νόριτς ο Πλασέτα που ακούστηκε για Ολυμπιακό

Προς Νόριτς ο Πλασέτα που ακούστηκε για Ολυμπιακό

Ο Πρζέμισλαβ Πλασέτα απασχόλησε για αρκετό καιρό το μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Σλασκ Βρότσλαβ, ο Πολωνός εξτρέμ βαδίζει προς Νόριτς.

Ανάμεσα στα δεκάδες ονόματα εξτρέμ που γράφτηκαν τους τελευταίους μήνες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ήταν αυτό του Πολωνού Πρζέμισλαβ Πλασέτα. Ο 22χρονος φέρεται να προτάθηκε στους "ερυθρόλευκους", αν και ο πρόεδρος της Σλασκ Βρότσλαβ υποστήριζε μέχρι πρόσφατα ότι από τον Ολυμπιακό δεν είχε πρόταση.

Ο αντιπρόεδρος του πολωνικού συλλόγου ήρθε και δήλωσε ότι η ομάδα του συζητά με τη Νόριτς και ότι μάλιστα το deal είναι πιθανό. "Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας φαίνεται ότι μπορεί να συμφωνήσουμε στη μεταγραφή του Πλασετά" ανέφερε ο Wojciech Bochnak.

Φέτος ο γεννημένος στις 23/3/1998 διεθνής εξτρέμ κατάφερε να ξεχωρίσει έχοντας 34 συμμετοχές, οκτώ γκολ και πέντε ασίστ. Και όλα αυτά στην πρώτη του χρονιά με την Σλασκ καθώς αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από την Ποντμπεσκίντζιε, ομάδα β’ κατηγορίας αντί 150.000 χιλιάδων ευρώ.

Η Νόριτς, υπενθυμίζεται, υποβιβάστηκε από την Premier League για πέμπτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης. Έτσι, τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στην Championship.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ