ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής στην Ολίμπια Λουμπλιάνας ο Μπίστσαν

Προπονητής στην Ολίμπια Λουμπλιάνας ο Μπίστσαν

Ο Ιγκόρ Μπίστσαν ανέλαβε τις τύχες της Ολίμπια Λουμπιάνας από την Σλοβενία εξαργυρώνοντάς την πολύ καλή του παρουσία στον πάγκο της Ρούντες που την ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία στην Κροατία.

Ένας από τους καλούς παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό αλλά δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν το όνομα τους ήταν ο Ιγκόρ Μπίστσαν ο οποίος είχε αποκτηθεί το 2005 από την Λίβερπουλ, όντας μάλιστα πρωταθλητής Ευρώπης.

Στα δυο χρόνια που έμεινε στο τριφύλλι όμως δεν μπόρεσε να δείξει το ταλέντο του και δεν πρόσφερε όσα περίμεναν οι πράσινοι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ όπου και σταμάτησε να αγωνίζεται το 2012.

Ο Κροάτης παρέμεινε στο Ζάγκρεμπ, έγινε προπονητής και τη σεζόν που μας πέρασε οδήγησε την Ρούντες στην πρώτη κατηγορία ανεβάζοντας την ομάδα και μάλιστα ως πρωταθλήτρια.

Η εξαιρετική εικόνα της ομάδας του δεν πέρασε απαρατήρητη, με την Ολίμπια Λουμπλιάνα να του κάνει πρόταση και να δίνουν τα χέρια. Έτσι, ο Κροάτης προπονητής θα έχει την ευκαιρία εκτός από πορεία πρωταθλητισμού, να αγωνιστεί και στην Ευρώπη με τον σύλλογο από την Σλοβενία.

Ο Μπίστσαν θα βάλει ξανά την πράσινη φόρμα, αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής ενώ όλοι στην Κροατία μιλάνε με πολύ καλά λόγια για την προπονητική του αξία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ