ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπονητής σε ομάδα Europa League ο Τζέραρντ!

Former Liverpool captain Steven Gerrard, center, takes his seat before the English League Cup semifinal 2nd leg soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Jan. 25, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Former Liverpool captain Steven Gerrard, center, takes his seat before the English League Cup semifinal 2nd leg soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Jan. 25, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Στίβεν Τζέραρντ έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της Ρέιντζερς, Ντέιβ Κινγκ, και θα είναι ο τεχνικός της ομάδας της Γλασκώβης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αίσια κατάληξη είχαν οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών στο Λονδίνο ανάμεσα στον Στίβεν Τζέραρντ και τη διοίκηση της Ρέιντζερς, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση κι έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παρουσία της στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Ο 37χρονος Άγγλος πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ θα αναλάβει τεχνικός της ομάδας της Γλασκώβης με το χρονικό ορίζοντα της συμφωνίας να είναι τριετούς διάρκειας.

Η πρόσληψη του Στίβεν Τζέραρντ αναμένεται να ανακοινωθεί και να πάρει το προπονητικό "βάπτισμα του πυρός" (σε πρώτη ομάδα, γιατί εσχάτως προπονούσε την U18 της Λίβερπουλ) εντός της Παρασκευής (4/5).

Το έργο του Τζέραρντ ασφαλώς και μόνον εύκολο δεν είναι. Η μεγάλη αντίπαλος της Ρέιντζερς, Σέλτικ, είναι η "μόνιμη" κάτοχος του τίτλου της Scottish Premiership τα τελευταία επτά χρόνια. Το τελευταίο πρωτάθλημα των "τζερς" ήταν το 2011. Έπειτα μεσολάβησε ο υποβιβασμός τους και η απόλυτη κυριαρχία της Σέλτικ (έχει πάρει όλα τα πρωταθλήματα έκτοτε, αλλά η Ρέιντζερς παραμένει πρώτη σε συγκομιδή πρωταθλημάτων).

Photo credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ