ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρος Σαπεκοένσε: "Μου ζητούν να αγωνιστούμε άμεσα"

Πρόεδρος Σαπεκοένσε: "Μου ζητούν να αγωνιστούμε άμεσα"

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες μέρες από το δυστύχημα που συντάραξε την αθλητική κοινωνία, όμως η Σαπεκοένσε ενδέχεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους άμεσα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η βραζιλιάνικη ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόφασή της να αναβάλει τα εγχώρια ματς που είχαν προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Το διήμερο 11-12 Δεκεμβρίου, είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για να διεξαχθούν οι εν λόγω αναμετρήσεις, στις οποίες εξυπακούεται ότι η Σαπεκοένσε δεν επρόκειτο να δώσει το “παρών”.

Ωστόσο, ο πρόεδρός της, Ιβάν Τότσο, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μάρκο Πόλο ντελ Νέρο, επικοινώνησε μαζί του και τού ζήτησε η Σαπεκοένσε να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Ατλέτικο Μινέιρο. Και αυτό γιατί, όπως του τόνισε στη μεταξύ τους συνομιλία, “αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει, πρέπει να είναι μια μεγάλη γιορτή”.

Ο πρόεδρος της ομάδας του απάντησε πως “δεν έχουμε 11 ποδοσφαιριστές...”, αλλά εκείνος επέμεινε, λέγοντάς του να προσπαθήσει να κατέβει ακόμα και με την ομάδα νέων, προκειμένου να διεξαχθεί ένα παιχνίδι συμβολικού χαρακτήρα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ανταγωνιστές της Σαπεκοένσε στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα παρουσιάζονται διατεθειμένοι να της δανείσουν ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους παρέχουν τη μέγιστη δυνατή βοήθεια, ωστόσο αυτό αποτελεί ένα μέτρο που αφορά την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν στη Βραζιλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Ρεάλ τίμησε τη Σαπεκοένσε

Οι συγκλονιστικές εκκλήσεις του πιλότου από το μοιραίο αεροσκάφος

Τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε απέφυγε το ταξίδι κατά τύχη

Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε

Οι ομάδες της Αργεντινής τιμούν τους νεκρούς της Σαπεκοένσε

Έτσι θρήνησαν οι οπαδοί της Σαπεκοένσε για την ομάδα τους!

Οι πρώτες μαρτυρίες των διασωθέντων απ' την αεροπορική τραγωδία

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ