Πρόεδρος ισπανικής Λίγκας: "Δεν θα καταστραφούμε αν φύγει ο Μέσι"

Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, τόνισε ότι το ισπανικό πρωτάθλημα δεν θα καταστραφεί εάν ο Μέσι φύγει και πάει να αγωνιστεί σε άλλη χώρα.

Στο παρελθόν ο Χαβιέρ Τέμπας έχει μιλήσει πολλές φορές με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι. Τώρα, ο πρόεδρος της La Liga έδωσε μια διαφορετική διάσταση σε ενδεχόμενη αποχώρηση του "Λίο" για άλλο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ο Μέσι να αγωνιστεί στην Ιταλία για χάρη της Ίντερ.

Ο Τέμπας τονισε ότι το ισπανικό πρωτάθλημα δεν θα καταστραφεί εάν ο Μέσι φύγει και πάει να αγωνιστεί σε άλλη χώρα. "Δεν νομίζω ότι η Serie A θα λύσει το οικονομικό της πρόβλημα αν πάρει και τον Μέσι. Εκεί υπάρχουν πιο βαθιά ζητήματα με χρέη και οικονομικές συμφωνίες. Οι διοικούντες την Serie A είναι αγχωμένοι και ψάχνουν λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο οικονομικό σκέλος, αλλά αυτά σίγουρα δεν θα λυθούν με τον Μέσι.

Προφανώς θα ήθελα να παραμείνει ο Μέσι στο δικό μας πρωτάθλημα, αλλά ακόμα κι αν φύγει, δεν θα καταστραφούμε. Δεν θα είναι δράμα για εμάς" είπε μεταξύ άλλων.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.