ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πουλίδο: Σκόραρε κόντρα στην Φιλαντέλφια

Sporting Kansas City forward Alan Pulido (9) follows a play during the first half of an MLS soccer match against the Philadelphia Union, Thursday, July 30, 2020, in Kissimmee, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Sporting Kansas City forward Alan Pulido (9) follows a play during the first half of an MLS soccer match against the Philadelphia Union, Thursday, July 30, 2020, in Kissimmee, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack) AP PHOTO/PHELAN M. EBENHACK

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Αλάν Πουλίδο, σκόραρε με την Σπόρτινγκ Κάνσας κόντρα στην Φιλαντέλφια, συνεχίζοντας να διατηρεί την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα (VIDEO).

Ο Αλάν Πουλίδο συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα, αυτή την φορά στο MLS με την φανέλα της Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι, όπου πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στην ήττα από την Φιλαντέλφια Γιούνιον για τα προημιτελικά των play-off του πρωταθλήματος. Μάλιστα ο πρώην επιθετικός των Ολυμπιακού και Λεβαδειακού, ήταν και ο αρχηγός της ομάδας.

Ο Πουλίδο ανήκει στην Σπόρτινγκ Κάνσας από τον Ιανουάριο του 2020, όταν η Τσίβας Γουαδαλαχάρα καρπώθηκε από τους Αμερικανούς 8.6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει να φύγει. Με την Κάνσας πρόλαβε να παίξει επτά παιχνίδια και να πετύχει τέσσερα γκολ σε αυτό το εξάμηνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ