ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πουλίδο: "Η Ρεάλ έκανε... Τσίβας"

Chivas' Alan Pulido celebrates scoring against Tigres during the Mexican soccer league final match in Guadalajara, Mexico, Sunday, May 28, 2017. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Chivas' Alan Pulido celebrates scoring against Tigres during the Mexican soccer league final match in Guadalajara, Mexico, Sunday, May 28, 2017. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, σύγκρινε στο twitter το νταμπλ της Γκουανταλαχάρα στο Μεξικό με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άλαν Πουλίδο σχολίασε μέσω twitter τον τελικό Champions League και την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, συγκρίνοντάς την με τις επιτυχίες της ομάδας του, Γκουανταλαχάρα.

Η μεξικανική ομάδα είχε επικρατήσει με 2-1 της Τίγκρες λίγες ημέρες νωρίτερα στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος Clausura και κατέκτησε το νταμπλ, με συνέπεια ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού (ο οποίος άνοιξε το σκορ σε αυτό το παιχνίδι) να συγκρίνει τις δύο επιτυχίες.

"Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε... Τσίβας", έγραψε ο Μεξικανός επιθετικός, ο οποίος συνόδευσε το tweet του με δύο τρόπαια, αναφερόμενος στο νταμπλ της ομάδας του και στο πρωτάθλημα και το Champions League των Ισπανών . "Νταμπλ", συνεχίζει και στη συνέχεια γελάει.

Αρκετός κόσμος άρχισε να κοροϊδεύει τον 26χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή για αυτήν τη σύγκριση, ωστόσο υπήρξαν και tweets στήριξης.

Photo credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ