ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πούλησε τον Γιανουζάι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πούλησε τον Γιανουζάι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Αντνάν Γιανουζάι αποτελεί οριστικά παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πουλήθηκε στη Ρεάλ Σοθιεδάδ έναντι 11.000.000 ευρώ

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντνάν Γιανουζάι, για τον οποίο έδωσε 11.000.000 ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 22άχρονος διεθνής Βέλγος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο 5 ετών στους Βάσκους, όπου ευελπιστεί σε μία νέα αρχή στην καριέρα του, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον έχει ενημερώσει εδώ και καιρό πως είναι εκτός πλάνων.

Ο Γιανουζάι, ο οποίος έχει ρίζες από Αλβανία και Κόσοβο, είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Άντερλεχτ, η ManUtd τον απέκτησε το 2011 με 375.000 ευρώ, όταν 16 ετών.

Τον Αύγουστο του 2013 έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα και τον Οκτώβρη ήταν για πρώτη φορά στην 11άδα, σκοράροντας μάλιστα 2 φορές στη νίκη με 2-1 επί της Σάντερλαντ.

Πολλοί πίστεψαν πως είχε βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ράιαν Γκιγκς, πως αυτός θα είναι το νέο "αστέρι" των "κόκκινων διαβόλων", αλλά τελικά δεν συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ούτε οι δανεισμοί του σε Ντόρτμουντ και Σάντερλαντ τον βοήθησαν, ενώ πλέον ελπίζει στην Ισπανία να δείξει το ταλέντο του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ